Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Twoje słowa klucze w BFH

PomponikPL

Słowa Klucze w BFH  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie s? waszym zdaniem s?owa klucze w BFH ?

• Noob Hacker
    • No Lasers NOOB/Bez Laserów Noobie
    • Noob Team/Dru?yna Noobów
    • Its not my day/To nie mój dzie?
      0
    • Noob Kid/Noobskie dziecko
    • Inne (Napisz ni?ej)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dziś pomyślałem, że zapytam się was z jakimi tekstami spotykacie się głównie w BFH, a także czy wy też takich używacie?

Jeśli znasz jeszcze jakieś słowo klucz którego nie ma w ankiecie to śmiało możesz je napisać.

iuub.png

Opublikowano

Po prostu "n00b" czy "hacker". Ja nie zwracam na to szczególnej uwagi, wiem, że to QQ. Wiele osób nie docenia innych graczy, nie wiedzą, co to Skill. Eh ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ja osobiście nie czytam czatu, mało mnie obchodzi co ludzie piszą , większość nie rozumie że umiejętności można wyćwiczyć.

mhraed.png

Opublikowano

ja się wk.,.,., i wychodzę bo co nie wejdę na serv to jakiś koleś lata z aimbotem.Nie mówcie że skill bo koleś z 8 lvl raczej z połowy mapy nie wali samych headshotow i to jeszcze jak jestem niewidzialny..

Opublikowano

Przede wszystkim "gg", bo trzeba doceniać zarówno grę przeciwników jak i tych z własnego teamu ;) do tego jeszcze "hacker", "tank noob", ale ja ich nie używam. I jeszcze "record video" jak się naprawdę jakiś cheater trafi.

m1ci22k.png

Opublikowano

ja się wk.,.,., i wychodzę bo co nie wejdę na serv to jakiś koleś lata z aimbotem.Nie mówcie że skill bo koleś z 8 lvl raczej z połowy mapy nie wali samych headshotow i to jeszcze jak jestem niewidzialny..

Znam to i dlatego też nie gram komandosem

iuub.png

Opublikowano

@ref

To uczucie,jak cię wyzywają, że zabiłeś z Rpg... Przynajmniej mam sposób na kampiących komandosów.

Opublikowano

@UP

Nie zapominajmy o tej lepszej stronie graczy BFH ;) Takie zwroty jak "GG", "nice", "fantastic team" czy "u are very good" bardzo podnoszą morale u danego gracza/całego zespołu :)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP / 2UP

Niestety. Większość graczy po prostu nie dorosła do różnych gier - podając wiek większy niż dopuszczalny (np. 16). Stąd takie zachowanie ...

BFH Polska ;)

Opublikowano

GG to na każdym serwie ale też hacker albo że aim bot ile razy zabiłem nożownika widać go było a on się kłóci że haxy albo jak 3 kile wejdą też się prują czasem

logoxbt.png
Opublikowano

„Kto z Polski” :D Najbardziej epicki tekst. Spotkałem się z wieloma obcokrajowcami ktorzy tak pisali a nie wiedzieli co to znaczy. xP

Opublikowano

„Kto z Polski” :D Najbardziej epicki tekst. Spotkałem się z wieloma obcokrajowcami ktorzy tak pisali a nie wiedzieli co to znaczy. xP

Jak ktoś z mojego teamu pisze "Kto z Polski", wiem, że zaraz poleci jakieś "ku*wa" i to właśnie w graniu z nami, polakami jest polewne wg. mnie.

Opublikowano

Ano racja. „kurwa!” tez często pisane. O to mi chodzi, ze osoby z innych krajow piszą„Kto z Polski” i „kurwa!” i to jest az zabawne jak co serwer te słowa widac ;D

Opublikowano

Jesli chodzi o mnie, to czesto slysze;

-medic noob

-tonic noob

-stealth noob

-hacker,

-gunner noob,

-df noob, (jak gram na mando, gz .. )

-kto z polski

-deine mutter ist pokemon itp (ostatnio bardzo czesto niemcy wyzywaja siebie podobnie)

-teleport noob,

Mozna by tak wymieniac mase tego. Ja nie czaje.jak mozna wyzywac od medic nooba czy gunner nooba -,-

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Często widze że ktoś z nickiem ......PL pisze coś na chacie po angielsku.

A po chwili pytanie: .......PL, jesteś z Polski?

I tak jest bardzo często. Niektórym osobom ciężko się domyśleć że osoby z końcówką nicku PL są z Polski.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@UP

Haha, tak, właśnie, to jest mistrzostwo :D

@2Up

Można. Jeśli ktoś w porę uleczy twojego przeciwnika, z którym walczysz, wyzywasz od medic nooba. Czasami gracze nie nawidzą przegrywać z innymi klasami - dlatego piszą Gunner noob czy mando noob ;)

@TOP

Ja spotkałem się jeszcze z tekstem typu "unskill kiddo". Taki tekst leci często od osób z niskim poziomem inteligencji. Myślą, że jak mają 10 lat, mogą robić co chcą z innymi ;)

// Bez obrazy dla tych graczy w tym wieku \\

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...