Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][1.5.1][24/7]Server skyblock No-premium 30slotów DEDYK

kolomakolo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorszego serwera Skyblock nie widzialem zaraz udowodnie dlaczego

1. Administracja jest przyglupia totalnie nie ogarnia tego co robia przyklad :

- Przez dziesiec min prosilem zeby dodali do sklepu dynie bo jakis admin je usunal przez przypadek oczywiscie po 10 min dali mi bana

- Zostalem zbanowany za to ze mam itemki z redstone ( cokolwiek to znaczy screeny beda na dole ) Co ciekawsze redstone jest na sprzedasz w sklepie wiec chyba ci debile nie ogarniaja

- Na spawnie stoja enderchesty ktorych nie da sie otworzyc gracze prosili zeby je przestawili oczywiscie nikt tego nie zrobil przez 2 dni

- CALKOWICIE IGNORUJA GRACZY

- Nigdy nie slyszeli o czyms takim jak ortografia

To tylko kropla w morzu o tym jak dziala tam administracja

2. Ceny w sklepie sa okropnie niezrownowazone...

3. Mozna wychodzic na normalna mapke i zbierac sobie wszystko co sie chce gdy poinformowalem admina o tym on dal mi w nagrode dirt

4. Diamenty, Zloto, Rubiny, Kwarc sa tylko dla vipow cos nie halo...

5. Spawn jest okropnie brzydki i zbudowany w 5 min

SERDECZNIE NIE POLECAM SERWERA

Pozdrawiam wkurwiony Lavilos :*

post-439943-0-61860100-1367391968_thumb.png

Gdy dodalem moja opinie na temat tego serwera i znow zostalem zbanowany po wczesniejszym odbanowaniu tresc bana :

post-439943-0-55052400-1367391981_thumb.png

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

OMG Takich serwerów nikt nie powinien stawiać mi się zdaje że to tylko dla kasy, co do ortografi to bewnie jaieś gimbusy xD

Opublikowano

Lavilos

Dostałeś bana za chity spam i totalne kłamstwa na spawnie można kupi diaxy redstone.

A szmaragdy to nie wiem po co na skyblocku

Dla wyjaśnien zapraszam na skype

Nie rozumiem po co są zakładane serwery na których kluczową rolę gra gimbaza? Chłopie, skończ podstawówke a potem bierz się za MC.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Lavilos

Dostaleś bana za chity.

Cytuje Przez dziesiec min prosilem zeby dodali do sklepu dynie bo jakis admin je usunal przez przypadek oczywiscie po 10 min dali mi bana

Dynie były sklepie

Zostalem zbanowany za to ze mam itemki z redstone ( cokolwiek to znaczy screeny beda na dole ) Co ciekawsze redstone jest na sprzedasz w sklepie wiec chyba ci debile nie ogarniaja

Nie ja dałem bana więc nie wiem

Na spawnie stoja enderchesty ktorych nie da sie otworzyc gracze prosili zeby je przestawili oczywiscie nikt tego nie zrobil przez 2 dni

na servie grasz 1 dzień

odezwał się kto pisał 'rze'

Ceny w sklepie sa okropnie niezrownowazone...

Co zawsze przelicznik sprzedaży z kupnem musi wynosić 1:2

Mozna wychodzic na normalna mapke i zbierac sobie wszystko co sie chce gdy poinformowalem admina o tym on dal mi w nagrode dirt

nie można wszystko jest pod pustym światem

Są w sklepie dla graczy

wiadomość sprzed edytowaniem mówiła że, jest ładny

A cały twój post ma wiele byków ortograficznych.

Opublikowano

Lavilos

Dostaleś bana za chity.

Cytuje Przez dziesiec min prosilem zeby dodali do sklepu dynie bo jakis admin je usunal przez przypadek oczywiscie po 10 min dali mi bana

Dynie były sklepie

Zostalem zbanowany za to ze mam itemki z redstone ( cokolwiek to znaczy screeny beda na dole ) Co ciekawsze redstone jest na sprzedasz w sklepie wiec chyba ci debile nie ogarniaja

Nie ja dałem bana więc nie wiem

Na spawnie stoja enderchesty ktorych nie da sie otworzyc gracze prosili zeby je przestawili oczywiscie nikt tego nie zrobil przez 2 dni

na servie grasz 1 dzień

odezwał się kto pisał 'rze'

Ceny w sklepie sa okropnie niezrownowazone...

Co zawsze przelicznik sprzedaży z kupnem musi wynosić 1:2

Mozna wychodzic na normalna mapke i zbierac sobie wszystko co sie chce gdy poinformowalem admina o tym on dal mi w nagrode dirt

nie można wszystko jest pod pustym światem

Są w sklepie dla graczy

wiadomość sprzed edytowaniem mówiła że, jest ładny

A cały twój post ma wiele byków ortograficznych.

Co do bledow pokaz mi gdzie popelnilem jakikolwiek blad nie mowie o znakach polskich jak "ą ć ś ż" bo takich nie uzywam ze wzgledu na to ze tak szybciej sie pisze

Co do wychodzenia na mapke mozna bylo i admin ktorego nick zaczyna sie na M ... wie dokladnie o czym mowie bo sam mu zglosilem ten blad

Dokladniej mozna bylo wyjsc tam gdzie jest /warp moby gdyz przypadkowo wybuchl creeper ktory sie tam zrespil i dziura ktora po nim zostala pozwalala na wychodzenie :)

Co do Diamenty, Zloto, Rubiny, Kwarc nie bylo i nie klam bo byly do zakupienia za kilka groszy przez sms info byly podane na drugim pietrze spawnu :)

Co do "zrownowazonych" cen jesli ktos gral od poczatku na tym serwerze tak jak ja to zauwazyl ze byly dwa sklepy w ktorym np kosci mozna bylo kupowac w jednym a sprzedawac w drugim ( z zyskiem oczywiscie )

Co do tego ze gdzies napisalem "rze" prosze pokaz screen albo cokolwiek :)

Serdecznie pozdrawiam

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...