Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody Network|Instant 90 |Free Silk !

Diabolique

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

exmCh.png

Strona!
Rejstracja!
Download!

Full Client!
Media!

IdGjh.png

Server Information
Cap: 90
Race: Eu/Ch
Files: vSRO
Items: 9dg Sun +5 Full blue items 1 gold in npc.
FW: Działa ( Codzienie ,lecz ma być zmieniony )
Silks: 50000 FREE SILK
Guild-Job Penaltys : Removed
Alchemy 1x (Dobra)
Mobs doesnt dropping elixir (Dropia czasem z Unique.Później mają lecieć z mobów )

Start Items!
kHZ7c.png
+5 Sun Full blue items 1 gold in npc's (Hotan BlackSmitch)
9dnpcfw.png
[5Coin] Battle Golem Spawns in Downhang Cave , every 20 minutes, Dropping around 5-10 coin for each kill

ycXtb.png
White Knight , Spawns every 20 min Around Karakoram Map , Dropping Around 5-10 Coin for each kill
x1YLd.png
Stony! (Hotan Grocery Shop )
4uRte.jpg

P.S Za parę dni ma być update : Nowy Npc ( Jakies itemki za Arena Coin) Elki mają dropić z mobów ,zmiana czasu FTW :)

Moja opinia : Jeśli ktos niema czasu na granie ( exp itp) a lubi sie pobawić na pvp to zapraszam :)

Opublikowano

zajebisty server - wymagane tylko staty w secie na tą chwilę:D zobaczymy co zrobi z elkami, ale lepiej jest z max +7 itemami :D

Opublikowano

byłeś na servie ? widziałeś co sie dzieje ? NIE czyli CAŁE GÓWNO wiesz o servie :) to, że strona turecka to nie znaczy, że server turecki - wiekszość pisze po angielsku - być można dlatego tak mówisz bo nie ogarniesz

Opublikowano

Nawet nie można ściągnąć clienta i media bo linki z ich strony nie działają i wywala na jakąś turecką stronę, na szczęście twoje działają.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Pyt.1 - Ile ludzi gra.

Pyt. 2 - Jak wygląda serwer ogólnie.

Pyt 3. Grają polacy?

Pyt 4. GM Dba o serwer? I jest ciągle na bieżąco ?

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Gra tu jakis polak jelsi tak podajcie swoje nicki i czy serwer głownie od pvp czy jakies uniki expik uniki tez ? jesli tak to gram

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Server fajny trzeba zrobic seta i mozna sie bawic. Unikaty respia sie cco chwila mozna polowac na uniki. Ogolnie GM jest bardzo sympatyczny. Ludzi? Troche malo gra ale mam nadziieje ze sie rozkreci:D aktualnie jest bug ze jak padniesz to juz nie wstaniesz, a jak zrobisz restart clienta nie zalogujesz sie na postac;D GM nie ma ale jak bd naprawi to.
Zapraszam do polskiej Guild BadBoys zbierzemy ekipe i pojdziemy na fortece hotan

Opublikowano

jak nie umiesz zajac sie niczym to nie mow ze server to stypa bo trzeba miec troche wyobrazni zeby miec zajecie

Opublikowano

szkoda czasu na pobieranie clienta ja kuda ci sie znalezc go :-) lepiej poczkeac na Valestia :D

!!!! Grozisz MI !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...