Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Anty Wallhack

theseba321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowidzieć czy jest dostępne ogólnie takie coś jak anty wallhack. Wiem że coś takiego istnieje bo jeden z popularniejszych stream-erów WarZ używa tego i nie widać go na WH . Sprawdzone w praktyce także wicie . Jeżeli ktoś posiada wiedze na ten temat to prosiłbym żeby się tym podzielił tutaj .

Opublikowano

Rei's hack działa właśnie tak,że nie widać go na steramie.

W sensie gdzie? Mam reia i kolega z reiem też mnie widzi, więc wytłumacz o co ci chodzi.

Opublikowano

@up

Rei pozwala właśnie na użycie wh . Ale o anty - wh nigdy jeszcze nie słyszałem na forum więc wątpie , że jest coś takiego .

Niech grupa warz zrobi nareszcie jakiś porządny anti - cheat

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Ale on napisał "że NIE widać na steramie". O co mu chodziło? Nie wiem.

Co do autora. Jaki dokładnie streamer to posiada i skąd o tym się dowiedziałeś, na którym z jego filmików to powiedział?

Opublikowano

Ale on napisał "że NIE widać na steramie". O co mu chodziło? Nie wiem.

Co do autora. Jaki dokładnie streamer to posiada i skąd o tym się dowiedziałeś, na którym z jego filmików to powiedział?

Muszę tutaj wszystkich przeprosić bo stwierdzam ,że nie jasno się wyraziłem, jak tu kolega zauważył . Mianowicie nie chodzi o to , że ktoś używa cheata tudzież na przykład wspomnianego Rei'a jako wspomagacza podczas stream-owania . Chodziło mi o to, że jak grałem z kumplem który używa wallhacka właśnie wspomnianego Rei-a NIE WIDZIAŁ/ CZIT NIE WYKRYŁ mu obecności jednego z graczy. Jeżeli chodzi o tego gracza to jest to jeden z bardziej znanych stream-erów WarZ czyli Summit . Wallhack mojego kumpla go po prostu nie widział . Zmierzając do sedna chciałbym widzieć co on używa że nie widać go na wallhacku jakim jest na przykład Rei . Sam nie używam cheata i jestem ciekaw tego programu bo wówczas byłbym chodź trochę niezależny od mojego kumpla bo powiedzmy sobie wprost bez cheata w tej grze w tym momencie pojedyncza jednostka bez tych wspomagaczy jest poniewierana jak szmata . Mam nadzieję , że wyraziłem się teraz jasno i oczekuję konkretnego dialogu z osobami które mogą wiedzieć coś na ten temat .

Opublikowano

Raczej nic nie używał. Po prostu błąd programu.

A jeśli używał, to żeby takiego czita zrobić, to byśmy musieli wiedzieć jak taki Rei odczytuje obecność innych graczy, a gdy się już dowiemy to to po prostu zablokować. No ale to nie nasza działka, raczej nikt z forum nie udostępni Ci takiego cheata, gdyż autor Rei od razu wydał by poprawkę i zaczęła by się zabawa w kotka i myszkę, taką samą jak z wydawcą każdej gry. Mianowicie ktoś wypuszcza cheata do sieci, WarZ go blokuje, a autor cheata robi poprawkę i znowu cheat działa. I tak w kółko.

Opublikowano

Jeżeli chcesz być niewykrywalny dla ESP'owcow to musisz się dostać na BlackListe Rei , niestety nie mam pojęcia jak to zrobić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...