Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Metin5

XmassPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z Metinem 5. Ściągnąłem Metina 5 i gdy rozpakowałem na pulpit, pojawił się błąd, że system windows nie może wykryć ścieżki, czy coś w tym stylu. Po czym usuwa mi się Launcher Metin5, przez którego go włączałem. Pomocy !!

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ok, zobaczę czy działa i dam edita. Jestem w trakcie rozpakowywania.

EXa

Nie działa, wypakowałem było 100% i nagle błąd z winrar: Nie mogę wykonać ,,C:/DOCUME~1/USER/USTAWI~1/Temp/Rar$EXa0.765/Client S1 22 Marca /Luncher Metin5.exe"

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Client nie pobrał się cały, dlatego jest błąd z WinRARem.

Spróbuj dać do niego patchera ze strony, powinno zadziałać.

Opublikowano

Pobiorę i dam edita gdy coś będzie nie tak:)

Jest to samo i zapomniałem dodać, że jak mam ten błąd to jeszcze jest jeden, który wygląda następująco: Luncher Metin5.exe zostanie skompresowany dopiero po zamknięciu aplikacji która go używa. Zmiany zostaną utracone, jeśli WinRAR zostanie zamknięty przed tą aplikacją. Raczej to jest ostrzeżenie nie błąd :( Pomocy :(

Ten błąd ze ścieżką wygląda tak:

system windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urzadzenia sciezki lub pliku. mozesz nie miec uprawnien aby uzyskac dostep do elementu

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...