Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Gotowy serwer minecraft 1.5.1 wojny gildi + mapa daje like !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , szukam gotowego serwera pod minecrafta 1.5.1 wojny gildi + żeby była jakaś mapa z serwerem

Za gotowy serwer z jakąś fajną mapą bd dawać codziennie przez 7 dni dzienny limit like !

Opublikowano

za free raczej nikt Ci nie zrobi... Po co ktoś miałby męczyć się, budować, konfigurować pluginy żebyś sobie wgrał gotowca, podpisał się pod nim i jedyne co dał to głupie like?

Rekrut
Opublikowano

przelew musisz zrobić jak chcesz gotowca :)

napisz do jakiś podupadających jeszcze serwerów czy ci udostępnią :p

Opublikowano

za free raczej nikt Ci nie zrobi... Po co ktociś miałby męczyć się, budować, konfigurować pluginy żebyś sobie wgrał gotowca, podpisał się pod nim i jedyne co dał to głupie like?

Boże a po co ktoś ma robić ? dużo osób na mpc daje gotowe serwery za like np Br3end ( nie wiem czy dobrze napisałem ten nick)

@up Nie pisać mi w temacie jeżeli chcecie se posty nabić ;] Zgłaszam , zywkłe nabijanie postów .

Opublikowano

@Reff

Kazdy komentarz typu 2 ,3 wyzej bede zglaszal !

Z gory mowie ta paczka serwerowa nie musi byc wasza , mozecie znalesc na yt i zarobicie like ( 7 dniowy limit )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...