Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Dodatku builder

FixerCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam takiego moda ze stawiam domki np lesniczych i oni zbieraja mi drewno widzialem to dawno temu na yt zwalo sie to BUILDER czy jakos tak. szukam linku + instrukcji instalacji...

Opublikowano

@UP 1
Na cholerę spamujesz w każdym temacie tym samym, gówno ludziom pomagasz. Tutaj nie masz co na kid-moda liczyć pisząc takie g*wno warte rady / pomoce, poza tym nim wejdziesz na forum naucz się czytać (Tutaj jest bardzo dużo tekstu).
Cytuje autora:
"Szukam takiego moda ze stawiam domki np lesniczych i oni zbieraja mi drewno"

Teraz popatrz na swoją odpowiedź wgl. nie jest na temat:
"jest taki plugin do citizens że byduje z schematica"

Oczywiście od teraz będę zgłaszał każde twoje spamerskie posty, także możesz się spodziewać szybkiego bana.

Mam zasadę, że tępię spamerów. Dobrze wiem kiedy spamujesz więc radze ci uważać na to co spamujesz.

Od teraz śledzę twoja aktywność ;)

spamerzy-spamerzy-wszedzie-pl-ffffff-1

Odpowiedź dla autora:

Plugin który opisujesz już nie jest wydawany, ale powstało jego zastępstwo (w sumie lepsze). Dalej są te same funkcje i o wiele więcej :)

MineColony (1.5.1):

http://minecraft-mods.org/minecolony-mod/
Opublikowano

@up nie chce nawet startować na kid moda i nie obrażaj, dobrze moje przeoczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...