Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2MOD

darek1231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce uruchomić instaluje do folderu z metkiem i piszę mi ,że nie poprwnie zaistalowałem moda lub coś tam i ,zebym ususnoł jakiś tam plik .Gdy usuwam ten plik metek się włącza ale normalny bez MODA. Prosze pomóżcie :)

Opublikowano

Masz spatchowanego metka? Uruchamiasz przez metin2sf_mod2011 czy coś takiego ;D?

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

To usuń ten plik ''newkamerfunc'' też miałem ten problem wystarczyło go usunąć i po problemie.

Weź jeszcze spatchuj metin'aPL , zainstaluj moda po czym usuń ten plik i uruchom.

u6pv.jpg

Opublikowano

Usuwając plik "newkamerfunc" włącza mi się normalny metin .Jak odpalam przez metin2m_pl to każe mi usnąć ten plik :/

Jakieś inne sugestie ?

Opublikowano

jeszcze raz zainstaluj moda i spróbuj ponownie uruchomić metka a jak nie zadziała to nie wiem o co chodzi. Mi metek normalnie działa na tym modzie.

Opublikowano

Dalej nic reinstalacja moda i emtka nic nie daje .Dalej ten sam błąd , a jak usunę plik odpala normalnego metka . prosze o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...