Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zagrajmy na Balantia.pl - Trzeba wreszcie ruszyć ! [#2]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do serwera czy duzo osob tam gra ? Bo ostatni raz bylem na serwie okolo 2 miesiecy temu i ludzie zaczeli odchodzic :D

Opublikowano

Tak jak @up.

Dużo ludzi gra? :)

Nie jest przeludniony, ale też nie ma tam mało graczy :) Polecam Balantie, osobiście powróciłem do gry ! ;>

Sh4ke - fajny film, oby ta seria nie była krótka :)

footer_logo.png

Opublikowano

Mam pytanie co do serwera czy duzo osob tam gra ? Bo ostatni raz bylem na serwie okolo 2 miesiecy temu i ludzie zaczeli odchodzic :D

Teraz mnóstwo osób doszło i przybywa masa nowych graczy, serwer odżył na nowo, już w majówkę drop specjalnych szkat.

Opublikowano

No to jeszcze jedno pytanko :). Jaki zarobek polecasz tam na 75 lvl? Pamietam jak zarabialem tam na DT i nie wiem czy dalej to jest dobry zarobek

Opublikowano

No to jeszcze jedno pytanko :). Jaki zarobek polecasz tam na 75 lvl? Pamietam jak zarabialem tam na DT i nie wiem czy dalej to jest dobry zarobek

Głównie DT oraz Metki Red Las / Piekło.

Opublikowano

Głównie DT oraz Metki Red Las / Piekło.

NA BALANTII METKI W RED LESIE HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHA

TAM NIE MA SPOSOBÓW ZAROBKU ;c

odcinek chujowy jak moja poranna kupa.

Opublikowano

NA BALANTII METKI W RED LESIE HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHA

TAM NIE MA SPOSOBÓW ZAROBKU ;c

odcinek chujowy jak moja poranna kupa.

Pedigree polecam, panie hejcie.

Mnie się podoba.

astiumsign.png

Opublikowano

Nie jest przeludniony, ale też nie ma tam mało graczy :) Polecam Balantie, osobiście powróciłem do gry ! ;>

Sh4ke - fajny film, oby ta seria nie była krótka :)

bedzie sie ciagnac bo sh4ke sprzedal sie jak dziwka i kasa musi sie zgadzac ;] gdyby nie kasa i ta serie by rzucil po max 2 odcinkach... serwer moze i fajny ale tego "yutubera" nie polecam ;)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Z srednim EQ nie ma w tej chwili zarobku, Kamienie duchowe zejda moze za max 2kk. Ten kto gada z sensu caly czas na ts ma o wiele latwiej. Zawsze tak jest i bd u nich na serwerze ze sa wszyscy rowni sobie :)

Opublikowano

Buuuuuuuuu.. Zaczyna 320948234923482 serii a potem ich nie kończy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żallllllllll

:D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Dzięki panowie, może chcecie pogadać na team speak 3 czy tylko piszecie głupie komentarze. Zarobek w lesie słaby? Pierwszy raz słyszę. Nikt z administracji nie daje niczego, jest kilka osób w gildii, którzy zaczynają od 0, a my im pomagamy, administracja jak zawsze w czarnych barwach, a nawet nie gadaliście z nimi ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...