Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Jok3rStars

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super serwer dużo eventów ,miła administracja i świetna zabawa! Zapraszam

Dziekuje za pozytywny Komentarz :) Milo chytac takie Komentarze :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Lubie to ! :D

No nie ma co gadać wbij zobacz zaje*** serwer !

Eventy organizujemy prawie codziennie.

Zależy nam na graczach, a nie jak na innych serwerach co Administracja jednym słowem owala graczy jak leci .

Pozdrawiam Majeczny.

Wbij i zobacz ten świat i stan <3

Opublikowano

Serwer świetny naprawde o polecam, jeżeli chcesz serio pograć tak troche dłużej to nie przegapisz tego serwera !!!

Opublikowano

Serwer jest bardzo ladny i widac ze administracja napracowala sie przy jego tworzeniu

Nie mialem mozliwosci porozmawiania z adminami wprost ale sadzac po wygladzie spawnu i wszystkiego administracja jest ogarnieta i wie o co chodzi :)

Niestety nie bede grac na tym serwerze poniewaz komenda /tpa ( mozliwosc teleportowania sie za zgoda dwoch stron jest niedostepna dla graczy...)

Nie wiem dlaczego ta komenda jest niedostepna bo wydaje mi sie ze na skyblocku tylko tak mozna poogladac kogos wyspe lub odwiedzic kogos...

Polecam osobom ktorzy nie maja ochoty na ogladanie ani odwiedzanie znajomych na serwerze inni nie znajda tutaj miejsca :)

Serdecznie pozdrawiam

Lavilos :*

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Pierwsze wejście na serwer i odrazu lepiej się czuje widać , że administracja napracowała się na budową serwera jak i go prowadzenia. Admini są bardzo mili , Eventy są codziennie 19-20 jeśli admin ma czas a jeśli nie ma to zawsze znajdzie się jakiś pomocnik czy moderator. Ekonomia na serwerze jest super nie jest za łatwa ani za trudna.

Serdecznie Polecam :)

Jestem Jednym z TMR

::)

Opublikowano

Lavilos

Oczywiście Twoja propozycja została rozpatrzona, zostanie dodana możliwość teleportowania się do siebie .

Jeżeli macie jakieś propozycje śmiało pisać, zostanie każda rozpatrzona :)

Opublikowano

Serwer jest ogólnie super. I komenda /tpa działa wiec można sobie pograć. Dużo eventów to mnie najbardziej cieszy! Miła administracja i fajnie wyglądający spawn! Serdecznie polecam :)

Pozytywny8397renderpremier.pngKoleszka

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo dobry. Byłem tam w administracji i świetny kontakt :)
Aktualnie nie przesiaduje na tym serwerze bo zajmuje się innym serwerem. Ale za to pomagam im z Forum :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...