Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] bota pod tibie "9.80"

merono123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje bota pod tibie 9.80 najlepiej zeby to byl elf bot lub red bot jak mogli byscie to tez poprosze cracka

potrzebuje tego bota najszybciej jak to mozliwe bo chodze do szkoly i czasu expic nie mam :> Dziekuje wam.

Opublikowano

Nie ma elf bota pod tą tibie.

Jest bbot , ibot i chyba red - o ile się dobrze oriętuje.

Możesz spokojnie szukać w google.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi pobralem zainstalowalem i wlonczylem i takie okienko wyskoczylo

Email:

Password:

Nie wiem czy tu mam cos wpisac czy crackowac go zbytnio nie ogarniam takich botow.

Dziekuje.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi pobralem zainstalowalem i wlonczylem i takie okienko wyskoczylo

Email:

Password:

Nie wiem czy tu mam cos wpisac czy crackowac go zbytnio nie ogarniam takich botow.

Dziekuje.

Przecież bojda dał Ci poradnik jak go srackować , nie rozumiem co tam jest trudnego/

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Moze macie jakiegos inego bota takiego co sie latwiej crackuje? no bo z tym red botem to za duzo pierdolenia.

Jak za dużo ? pobierasz fiddlera po czym wsadzasz tam cracka i vuala, jak nie chce Ci się bawić w crackowanie to kup Bbota albo pobierz tibie auto.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...