Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMS 53 full version

tootoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje gms 53 full versji bo tak sie składa ze zrobiłem ver 54 a nie moge grać na waszych servach lub innych pomocy z kąd pobrać gms 53 full version (nie patch).

Uczeń
Opublikowano
Witam potrzebuje gms 53 full versji bo tak sie składa ze zrobiłem ver 54 a nie moge grać na waszych servach lub innych pomocy z kąd pobrać gms 53 full version (nie patch).

Jest cos takiego jak szukaj to po pierwsze. Po drugie to sa juz ze 3 takie topici na pierwszej stronie ....... wiec wystarczy wykazac troche inicjatywy i poczytac

szpiegsb6.th.jpg
Opublikowano

Po

1.Należy ci sie warn

2.opcja szukaj nie boli

3.link do tematu z downloadem v53 : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=8904

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

Po twojej wypowiedzi wiem dlaczego masz problem z pobraniem ms v53 no coz ja tu chyba nic nie pomoge(trzeba by bylo zaczynac od podstaw).Moze czas sprobowac sklecic sensowne zdania? Mimo ze na ich stronie faktycznie byl update i teraz mozna juz pobrac tylko v54 to nie zmienia faktu ze istnieje taka strona jak www.google.pl na ktorej w 100% mozna znalesc wersje 53 o.O Madzia sorry ze reklamuje strone tylko mnie czasami nie REPORTUJ -.-

Opublikowano

@UP

Po 1. Zmniejsz swój podpis, ponieważ zajmuje pół strony -.-''

Po 2.

www.nexon.net Tez masz a nie masz bo nowa wersja 5.4

Napisze twoim językiem, żebyś zrozumiał

O so chidzi?

Tez masz a nie masz - ŻE CO!?

5.4 - nie 5.4 a 0.54 (tak na przyszłość)

Po 3. i najwarzniejsze

Naucz się formułować zdania i stawiać przecinki, ponieważ postawienie Wielkiej litery sensownego zdania nie robi.

A co do tematu : Pierwsza, lepsza strona wpisana w google.pl

Klik

I jeszcze nad jednym ubolewam, jak szukanie może Cię boleć? T.T

Hip-Hop nie umarł.

• Dodaj nową pozycję...