Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lux - jej prawdziwe oblicze

krzywy #7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOŻYWOTNIA BEKA Z KUWY, ROBIĄCEJ FEJM NA POKAZYWANIU CYKÓW. CHWALI SIĘ NA KONCERTACH UMIEJĘTNOŚCIAMI NABYTYMI W GIMBAZIE.

KRĘCIMY BEKĘ Z TEJ PANNY

Opublikowano

Nie ma to jak obrażać, niech robi co chce. To chyba nie jest powód żeby ją obrażać..

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Niech robi, co chce, ale to nie zmienia faktu, że jej zachowanie jest zgoła żałosne. Ta dziewczyna nawet nie jest chyba pełnoletnia, a robi z siebie zwykłą ladacznicę. Nie mówię, że daje na prawo i lewo, ale taki kreuje sobie wizerunek. Rozumiem jeszcze teledysk..., ale bez przesady.

Opublikowano

Nie to trochę przegięcie takie coś robić i to na koncercie to albo koleżanka jest szalona albo się ośmiesza nie z własnej woli.Przecież ona wie że takie coś może "podniecać" mężczyzn.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Niech robi, co chce, ale to nie zmienia faktu, że jej zachowanie jest zgoła żałosne. Ta dziewczyna nawet nie jest chyba pełnoletnia, a robi z siebie zwykłą ladacznicę. Nie mówię, że daje na prawo i lewo, ale taki kreuje sobie wizerunek. Rozumiem jeszcze teledysk..., ale bez przesady.

Hot 16/17 podobno. :) Rodzice pewnie dumni. :> Ale wiadome, dla hajsu ludzie są zdolni wszystko zrobić..

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie to trochę przegięcie takie coś robić i to na koncercie to albo koleżanka jest szalona albo się ośmiesza nie z własnej woli.Przecież ona wie że takie coś może "podniecać" mężczyzn.

O to tu chodzi ...

Po 1 ma fajne cycki

po 2 Ten kto ma wyjebane temu bedzie dane!

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Hot 16/17 podobno. :) Rodzice pewnie dumni. :> Ale wiadome, dla hajsu ludzie są zdolni wszystko zrobić..

Potwierdzone info. Liceum ogólnokształcące nr 5 w Gdyni klasa pierwsza :)

GDYNIA W CHUJ PRZEPRASZA ZA TE KURWISKO.

....

Opublikowano

Ludzie ja was nie ogarniam , chuj was ona wgl obchodzi , nie lepiej miec wyjebane i zyc swoim zyciem? Kurwa to nie jest jakis 2 hitler czy stalin ze ona grozi wybiciem kilku milionow ludzi , zwykla laska ktora lubi jak ja ruchaja w 5, wiele jest takich... . A te tekty "gdynia przeprasza" totalnie zalosne

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

podjebac ja do dyrektora i moze wyleciec :D u mnie w liceum wyleciala jakas dupa, bo wstawiala takie 'niegrzeczne' zdjecia na fb :D

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo LO V oficjalnie przepraszało XDD

Opublikowano

Ludzie ja was nie ogarniam , chuj was ona wgl obchodzi , nie lepiej miec wyjebane i zyc swoim zyciem? Kurwa to nie jest jakis 2 hitler czy stalin ze ona grozi wybiciem kilku milionow ludzi , zwykla laska ktora lubi jak ja ruchaja w 5, wiele jest takich... . A te tekty "gdynia przeprasza" totalnie zalosne

W każdym gimnazjum znajdzie się taka, ale one nie są swego rodzaju osobami publicznymi jak luxkuriwa.

....

Opublikowano

A ja pozwolę sobie zacytować post z innego portalu:

"Żałosne, rok temu bodajże był o niej materiał i wszyscy po niej jechali jak po burej suce, ponieważ bez makijażu itp za dużo sobą nie reprezentuje. Jeszcze rok, może dwa "possie" maselnicę i nikt o niej nie będzie pamiętać. Modelką nie zostanie, do Playboya też nie ciągnie, bo tam to nawet ulubienica portalu WP.PL, pani Natalia Siwiec ledwo trafiła, a skoro taka "gwiazda" po 5 operacjach na cycki jest zapomniana, to co dopiero jakaś Kamila aka Luxuria"

Tak więc, po chuj robić wokół niej szum i tym samym zwiększać jej "fejm"?

7m9a.png

Opublikowano

Może i robi z siebie !#$@#$!@# ale za to dostaje dużo kasy. ^.-

Z tego co mi wiadomo LO V oficjalnie przepraszało XDD

hahahahaha

Opublikowano

Wielkie prawilniaki się znalazły...

Beka jest ale jej zachowanie nie było na tyle debilne żeby ją wyzywać od kurew.

No naprawdę, pokaż mi dziewczyne która się tak zachowuję, i nie jest tak wyzywana. Beka to teraz z ciebie jest.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

a ja nie ogarniam skoro chuj ciebie ona obchodzi to po co wgl udzielasz sie w tym temacie... chcemy to se bedziemy mowic ze jest kurwa i tyle.

dla mnie to zwykłe zachowanie jak na dziwke przystało ^^.

Opublikowano

No naprawdę, pokaż mi dziewczyne która się tak zachowuję, i nie jest tak wyzywana. Beka to teraz z ciebie jest.

Po pierwsze jestem pewien że to było z góry założone.

Po drugie to jest kurwa marketing, tylko kurwa naucz się myśleć i baranie nie popieram takiego zachowania ale każdy robi to na co ma ochotę i nikt nie ma prawa wyzywać jej.

Opublikowano

Po pierwsze jestem pewien że to było z góry założone.

Po drugie to jest kurwa marketing, tylko kurwa naucz się myśleć i baranie nie popieram takiego zachowania ale każdy robi to na co ma ochotę i nikt nie ma prawa wyzywać jej.

niby dlaczego nie mam prawa jej wyzywac? co mi zrobisz? nie badz smieszny, przeczysz sam sobie, zastanów się co piszesz. mówisz, ze kazdy robi to na co ma ochote a odrazu obok tego, ze nikt nie ma prawa jej wyzywac? zabawne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...