Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weekendowe kalambury z MPC

fejkenz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hai. W ten weekend będziemy grać w kalambury na kurniku. Do tego zbieram ekipę, bo zawsze śmieszniej. Główną atrakcją festiwalu będzie oczywiście gra, ale jeżeli komuś się zmęczą ręce to zapraszamy do naszej firmowej budki z gyrosem po prawej stronie przy toaletach. Żeby zagrać trzeba mieć konto na kurnik.pl, więc polecam zrobić jakieś przed imprezą. Nie planujemy żadnych skajpów/ts/ventrilo bo by się zrobił syf.

Jak zagrać:

Strona - http://www.kurnik.pl/

Po zrobieniu konta wchodzimy w kalambury w zakładce "gry różne". Wersja nie ma znaczenia, ale podobno na nowej rysunki wyglądają lepiej. Wybieramy pokój podany niżej w moim poście.

Mini-regulamin:

- Żadnych kutasów

- Zakaz spamowania

- bla bla

- Zakaz obrażania, promowania rasizmu i innych pierdół, które normalnie są zabronione.

- Używanie różnych komunikatorów (w tym głosowych) jest dozwolone, ale za oczywiste podpowiadanie będą bany.

Lista Uczestników:

Żeby dołączyć do listy uczestników wystarczy napisać w tym temacie i podać swój nick na kurniku. Nie trzeba tego robić, ale zawsze lepiej wiedzieć ile osób planuje zagrać.

- fejkens (kupex7)

- Mateq (jeszcze o tym nie wie już wie)

- Darkkaj#10

- Mroziak^^

- panlegacki

- Kizam (wojtaz123)

- Endymion

- elojol

- CHORONŻY (karolmruz)

- Heniuś

- Krystian95r

- Xanter

- Lord Darkus (cristiano7)

- JokerrPL

- dordo12 (seba777)

- Vanith

- Asprime (Asprime)

- Alpen.

- Venti_ (Ventixx)

- Gamus (Gamusiek)

- Vanik (Cracky)

- AlvinP (kable)

- C.J (SiDrzej)

- Z Banowany (dildo699)

Data i godzina:

Piątek, 19:00

Pokój:

#800, Wojciechowo

OP: kupex7

Jak macie jakieś sugestie czy inne pierdoły to zachęcam do pisania (+1 do postów)

Opublikowano

JAK TO JA?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

moge byc ale jako ze juz majowka i wolne ludzie maja proponuje tez wczesniej cos zorganizowac.

i tak zawsze wygrywam kalambury ;_;.

Opublikowano

Wpisz mnie - ledwo co zaczęłam wstawiać linki do kurnika i kalamburów i już wszyscy. :( Kopiarze jedne..

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Wpisz mnie - ledwo co zaczęłam wstawiać linki do kurnika i kalamburów i już wszyscy. :( Kopiarze jedne..

Już jakoś rok temu albo i dawniej próbowałem to zorganizować, ale nie wyszło, więc próbuję znowu. Przysięgam, że nie kopiowałem pomysłu :(

jak będę to mogę zagrać.

Wyślij mi na pw swoje gg to jakieś tsy w mniejszej grupie ogarniemy ;)
Opublikowano

no chyba w kalambury sie powinno bez tsa grac bo co to za sens jak bedziecie sobie mowic hasła

Opublikowano

no chyba w kalambury sie powinno bez tsa grac bo co to za sens jak bedziecie sobie mowic hasła

Siedź cicho.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Chyba oczywiste, że nie po to będzie ts/skype. Zawsze więcej beki jak się z kimś rozmawia, ale bez podpowiadania.

Przesunięte na piątek, 19:00.

Opublikowano

zapomniałem dodać, ze na kurniku mam nick seba777

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...