Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Keyloggera

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak w temacie. A teraz mała historyjka :P

Kolega ma fajne konto w Metku ^^ Chodzi o to żebym zdobył passy na jego konto (ma eq +8 ^^ xDD)

Dzięki z góry za starania :P

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Po. 1. Taki głupi cel... Wgl nie wierze, że o takie coś prosisz.

Po. 2. Kradzież jakiegoś konta gdzie nic ci gościu nie zrobił (a nawet jeśli by ci ukradł to się zgłasza) to za to podlega kara gdzie @up napisał....

Po. 3. Nie po to ludzie się uczą programować, żeby pomagać dziecku, które chce konto do metina, bo sam nie może poświęcić na to czasu.

Opublikowano

Mnie np. przydałoby się takie coś bo jak byłem u kolegi i się zalogowałem to on mnie ukradł tak konto, mam nauczkę, ale chciałbym się zemścić za to, a przy okazji odzyskać swoje konto... U niego to wszystko co pisałem w Tibii i Metinie, czyli login i hasło zapisywał się w notatniku...

Kolega? To bardziej taki znajomy, znajomej, znajomego :P

Opublikowano

Mnie np. przydałoby się takie coś bo jak byłem u kolegi i się zalogowałem to on mnie ukradł tak konto, mam nauczkę, ale chciałbym się zemścić za to, a przy okazji odzyskać swoje konto... U niego to wszystko co pisałem w Tibii i Metinie, czyli login i hasło zapisywał się w notatniku...

Kolega? To bardziej taki znajomy, znajomej, znajomego :P

Dobra wymówka nie jest zła hahah

Ale dobra dam Ci.

Wejdź

http://pajacyk.pl

, kliknij w brzuszek.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...