Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiękowa Audigy sound blaster ZS 2

sorden

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

mam problem otóż chce zmienić kartę na właśnie sound blaster audigy zs 2 ale nie wiem jak to zrobić na windowsie 7! Ostatnim razem gdy próbowałem to znalazłem sterowniki ale nadal nie było słychać dźwięku

ma ktoś może poradnik w którym jest krok po kroku opisane jak zainstalować tą karte na windowsie 7?

xxxxxxx

Opublikowano

wyłącz druga kartę, tą starą skoro nie potrafisz nawet zrobić najprostszej rzeczy jak zmienić źródło dźwięku dla systemu

sterowniki musisz mieć dokładnie do typu karty co posiadasz ( CTXXXX coś tam ) , czyli strona creative i szukasz właściwych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

zrobiłem już to co napisałeś ale dźwięku nadal nie było słychać

a sterowniki pobierałem już różne

xxxxxxx

Opublikowano

jak ci napisałem masz mieć do DOKŁADNIE DO SWOJEJ KARTY

numer masz na nalepce/pudełku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

drogi robemie aż tak tępy to nie jestem i pobierałem do dobrej karty dźwiękowej sterowniki ;)

xxxxxxx

Opublikowano

po nazwie a nie po numerze szukałeś !

ZS jest aż 8 modeli ! jak widać ty instalujesz nie ten co potrzeba

numer masz na KARCIE NAKLEJONY zaczyna się od SB jak co to szukaj sobie tu http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?url=http://ask.creative.com:80/srvs/cgi-bin/webcgi.exe/,/?st=172,e=0000000002874983545,k=2591,sxi=8,varset=ws:,case=10846

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

To tak mam Audigy 2 ZS SB0350 z tym że pudełka ani nic do tego nie mam bo chłoopie to z 7 lat temu było kupowane jeśli nie więcej

z tym że nie moge coś znaleźć do tego sterowników ktore by działały

xxxxxxx

Opublikowano

to masz Audigy 2 ZS albo Audigy 2 ZS Gamer, sterowniki są na stronie tylko wybrać sobie z listy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ok robemie coś pogrzebałem i jest dźwięk ale nadal mam szum z głośników gdy żadnej muzyki ani nic z komputera nie puszczam i podgłaśniam na maxa głośniki to słysze szum

xxxxxxx

Opublikowano

no to problem.

sprawdź czy czasem karta nie przełączyła się w tryb dźwięku cyfrowego jak masz grafikę z wyjściem HDMI

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...