Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] nowy trudnle ! co to kurwa jest

akwar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wlasnie zagralem sobie mecz ,idzie jak zwykle 6/1 na midzie

przychodzi late game

i NIE nafeedowany trundle wali miliord hitow na sekunde ,blokuje ucieczke,blade of ruines king wali pol hp

nawet nie uzywa ulta wszystkich cisnie auto atakami ...

i tutaj do was mam 1 pytanie

CZY WPROWADZA CHOCIAZ 1 NORMALNEGO CHAMPIONA

bo jak narazie to jest albo mega gówno ,albo op shit

Opublikowano

Przecież trundle aż takiego wielkie buffa nie dostał, zawsze miał podobny attack speed z W, bił prawie tyle samo z Q,.Trundle nie wzmacnia aktywa botrk więc to jest normalne, poza tym ona ma tylko 2 skille dealujące dmg z czym jeden wzmacnia aa więc czym ma bić?

652601399840421198520.png

Opublikowano

Haha jaki typ... Trundle zawsze był taki ale że nikt nim nie grał to o tym nie wiedziałeś. Ten śmierdziuch to solo q carry monster :) A co do jego zmian to są to nieznaczne usprawnienia dla niego, i zmiana działania ulta...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

MASZ COŚ DO KRÓLA TROLLI = MASZ COŚ DO MNIE

A tak na serio, to Trundle wydaje mi się teraz bardzo zbalansowany. Dostał ladnego buffa i teraz powinien być grywalny tak jak reszta postaci, ja nie widzę w nim żadnego problemu, szkoda tylko że ma taki lodowy wygląd, bardziej podobał mi się normalny troll.

Opublikowano

Grałem dziś Jayce na Trundle i po 6 lvl dostawałem tak od niego w pizde, że mnie mógł na spokojnie dive'ować. On jest za OP.

Opublikowano

Proste tak jak 3x up... po prostu nikt nim nie grał i nie wiesz co może zrobić ,,ogarnięty'' Trundle tam samo jak udyr, Karma przed reworkiem, Sejuani przed reworkiem i inni

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jedynie co dostało buffa, to jego ulti (a la Mordekaiser). Mówicie "zbyt OP"? On zawsze taki był, ale teraz go zreworkowali i dopiero teraz każdy zauważa jego atuty xD Zawsze się śmiałem widząc Trundla w enemy teamie - a potem dostawałem od niego po ryju.

Opublikowano

To nie jest tak, że Trundle jest OP, tylko ludzie nie umieją przeciwko niemu grać, bo nigdy przeciwko niemu nie grali (masło maślane).
Rework go tylko zbalansował i dał dla mnie ładniejszy wygląd, dla niektórych brzydszy.
Polecam nim zagrać w jungli bardzo dobrze sobie radzi.

Opublikowano

Trundle był dobry nawet przed buffem. Nie wiem co teraz ludzią odbiło, że jest "op". Dla tych co nim nie grali przed patchem- był to niszczyciel wszystkiego, mogłeś jechać w full armor/hp a on i tak cie zjadł jak miniona ;)

Fajnie że dali mu buffa, może teraz docenią go inni gracze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...