Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ARAM

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dyskusja o nowym Aramie. Jak myślicie, jakie champy sie tam sprawdzą? Jeżeli ktoś ma AP Mastera w teamie, to insta win, jebłem nim 2 Quadry, za każdym razem ukradli pente :(

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Ja myślę, że sprawdzą się na nim champy wytrzymałe i zdolne do walki w teamfightach jak np. Amumu, Galio oraz coś do dużych dmg w krótkim czasie jak np, Talon, Yi. Słabiej z kolei poradzą sobie ap castery / ap nukery jak i postacie mało mobilne. Ogólnie sam nowy ARAM jest spoko, o wiele lepszy od dawniejszego.

Opublikowano

wszystko co się rusza dobre, a na serio wszystko co ma aoe poke, single target burst

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Myślę, że postacie na zasięg typu adc/middlerzy np. draven, ezreal, Gragas/lux <- Ta dwójka robi tam istne piekło.

Master yi nie ważne czy AP czy też AD ładnie miażdży rywali.. Hm.. Diana i Malphite/Amumu też sobie nieźle radzą.

Opublikowano

A mógłby mi ktoś napisać co zmieniono w aramie ? :D

Wygląd ;o. Jest cała skuta lodem i zamiast 1 vs 1 jest 5 vs 5, postać wybiera ci losowo system, możesz zmienić ją poprzez pkt które zdobywasz podczas gier (także losowo).

Opublikowano

ARAM jak dla mnie super, brakowało mi takiej mapy ;) jak na razie grałem kayle i quinn. Quinn po dobrym złożeniu gromi wszystko ^^ (może to dlatego że lipny enemy mi się trafił?) wpadłem w akcję i penta. Szkoda że jak ludziom się trafi coś czego nie chcą albo ktoś nie chce się z nimi zamienić to wychodzą z gry .... ehh :|

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Raz cisnąłem Tristaną na tej mapie, nie było źle, wygraliśmy :)

Drugi raz Singedem, gorzej, przerzucałem tylko, inni dobijali.

Ogólnie mapa bardzo mi się podoba, postacie typu Master AP, Lux czy Katarina czy Karthus (op ulti) ostro cisną.

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...