Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem i pytanie

czacza22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z misją Outrider. Właściwie to przy wsiadaniu do samochodu do którego mam dotrzeć gra się zamraża. Czy jest jakiś program do pomijania misji? Ewentualnie jak ktoś, by mógł mi przejść misję to pisać e-mail, a prześle save'a. Zapomniałem dodać, że to w GTA San Andreas.

Opublikowano

Opisz dokładnie swój problem. Bo w tej chwili nie jesteśmy w stanie Tobie pomóc. Masz jakieś mody? Na bazooke lub podmienione tekstury w tamtych miejscach? Jeżeli tak usuń je.

jp8p35.png
Opublikowano

Mam trochę modów CLEO, ale jak je wycięłem to nadal klops. Mam też kilka broni podmienionych, ale bez backupu. Podmieniłem też Gimp Suit. Jakbyście mogli na e-mail przyślijcie: M4, Camera, Sillenced 9mm, Deagle.

Opublikowano

Mam trochę modów CLEO, ale jak je wycięłem to nadal klops. Mam też kilka broni podmienionych, ale bez backupu. Podmieniłem też Gimp Suit. Jakbyście mogli na e-mail przyślijcie: M4, Camera, Sillenced 9mm, Deagle.

Skopiuj save i przeinstaluj gta i nie wgrywaj modów cleo

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Skopiuj save i przeinstaluj gta i nie wgrywaj modów cleo

Gdybym mógł to, by nie było tematu.
Opublikowano

Daj mi save, to Ci mogę przejść po prostu :P

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Zaraz na PW dam Ci oryginalne foldery, data, models (razem z gta3.img) i audio

Audio mi niepotrzebne, a gta3.img to trudno z pobraniem, bo dostęp do internetu mam w telefonie(ile zajmuje plik, bo może gdzie indziej pobiorę). I czy będe musiał nowego save'a, bo za bardzo mi się nie chce przechodzić, ale warto będzie ;).
Opublikowano

@up Ale w maksymalnie skompresowanym .rar to będzie o wiele mniej, albo w partach i będzie się w nocy pobierać.

Opublikowano

mogę Ci wrzucić odemnie, ale mam wersję .rip to nie wiem czy Cię to robi.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...