Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] UB za bug RP

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zostałem zbanowany za kradzież RP, lecz już kupiłem PSC za tę kwotę i im wysłałem i już czekam 5dni i się zastanawiam czy mnie odbanuja.....

Czy może jeszcze raz do nich e-maila wysłać czy do supportu napisać?

Opublikowano

Musisz czekać, nie muszą odpisać od razu, mają na to dużo czasu.

Kradłeś, to teraz czekaj.

Opublikowano

Nigdy nie wiedziałem że można robić takie rekompensaty. Moim zdaniem za kradzież nie odbanują,albo nie szybko bo pewnie dużo osób wysłało takie "rekompensaty". Ja miesiąc temu wysłałem odwołanie się od bana,nic nie zrobili z moim zgłoszeniem no i nadal jest ban do bodajże 2147 roku ; P.

Opublikowano

Rekompensata jak najbardziej pomaga, to jest tzw. Payback, musisz zapłacić należność, która została nałożona na Twoje konto.

Takie coś utrzymała każda osoba, która korzystała z buga na RP, teraz trzeba tylko czekać.

Opublikowano

Nigdy nie wiedziałem że można robić takie rekompensaty. Moim zdaniem za kradzież nie odbanują,albo nie szybko bo pewnie dużo osób wysłało takie "rekompensaty". Ja miesiąc temu wysłałem odwołanie się od bana,nic nie zrobili z moim zgłoszeniem no i nadal jest ban do bodajże 2147 roku ; P.

Przecież to był bug z bankiem, że można było kupić rp i mieć debet, ci co nie zapłacili dostali bana gdyż riot musiał za nich zapłacić. Skoro oddają pieniądze riotowi to unban się należy. Szczególnie riotowi to się opłaca gdyż pewnie w przyszłości kupią rp i dadzą mu zarobić.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...