Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Psuje mi sie komputer :/

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka cos dziwnego dzieje mi sie z komputerem a wiec co jakis czas wylacza mi sie efekt przejzystosci paskow i teraz nie wiem jak zrobic by on wrocil bo jak nawet jak klikne na jakas podstawowa kompozycje to dalej ten pasek jest nie przezroczysty i ogolnie te funkcje wylaczania folderu itp wygladaja inaczej... I jeszcze jedno na poczatku przestawila mi sie rozdzielczosc na 800x600 i jak przywrocilem na 1600x1200 to dalej sa takie malo ostre pixele wiecie o co chodzi... Jak temu zaradzic?

Opublikowano

NIe pomoglo :/ ten pasek jest poprostu taki blekitny (ten na dole) i nie jest przezroczysty i wgl ta rozdzielczosc nie wiem o co chodzi jest niby 1600x1200 ale ostrosc jest tak naprawde na poziomie 1280 itp... i odblokowaly mi sie jakies nowe rozdzielczosci ktorych wczesniej nie bylo ... Ale jak je ustawie to pisze "Out of range" Ze niby poza zasiegiem (ale to normalne) tylko nie wiem czemu sie odblokowaly

Opublikowano

Po pierwsze to podepnij go pod VAG'a i podaj stan oleju, ile ma km przelatane?

A na serio to albo ci się grafa wali, albo po prostu same sterowniki, zainstaluj je jeszcze raz. Nie masz żadnych artefaktów graficznych. A i na jakim systemie śmigasz?

Opublikowano

Uzylem programu MPC wykrylo mi ze moje karta lub sterowniki nie obsuguja aero (dziwne wczesniej obslugiwaly) Ale zaktualizowałem je i teraz wszystko dziala ^^ Komputer jest w miare ok ma swoje lata ale chyba chlodzenie siada :/ Bo co jakies 1-3h wylacza mi sie komputer pokazuje sie blue screen komputer sie wlacza ponownie i pokazuje komunikat "CPU OVER TEMPERATURE ERROR! CLICK F1 TO RESUME" czy jakos tak ;p

Opublikowano

Up nawet nie przeczytałeś co on napisał...

A co do grzejącego się proca, to raczej go nie kręciłeś, więc otwórz obudowę od kompa weź odkurzacz i wyczyść radiator na procesorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...