Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ikony przywoływacza ! Skąd !

Gapciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc ! Dzisiaj zauwazyłem ze moi znajomi mają nowe ikonki ustawione.. więc tez sobie te nowe ustawiłem Chodzi o te

l92qj4.jpg

Jak sie klika zeby wybrać to piszę ze Mozna je odblokowywać wraz z Osiągnieciami w Lol'u.. Mogę wiedziec za co te mamy ? Albo jest gdzies taki poradnik jaka za co ? ;d Będą oczywiscie +

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/rozpoczyna-si%C4%99-bitwa-o-freljord

Wybierz, które plemię chcesz wspierać, wybierając jego chorągiew jako twoją ikonkę przywoływacza. Wygraj 10 meczy nie zmieniając ikonki, a na stałe ją odblokujesz. Jeśli wygrasz grę używając innej chorągwi, musisz zaczynać od początku, więc uważaj!

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

10 gier wygranych na jednym avku, z doborem przeciwninkow, boty nie wchodzą w grę

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

A mozna tak ze wygram 10gier z jednym potem 10 z drugim itd.. ?

bede mial 3 ?

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

ale to trzeba wygrać te gry na tej nowej mapie czy rankedy solo 5v5 też się liczą? i do kiedy to?

Trzeba wygrać te gry na dowolnej mapie, liczą się zarówno rankedy jak i normale. Customy i SI się nie liczą.

do 14 maja jest to, a jak zdobędziesz 10 winów z tym znaczkiem to masz go na stałe.

@topic

Mamy je od Riotu, jako zwykły dodatek który nie dodaje nam żadnych korzyści w grze. Od tak dla zabawy. Moim zdaniem nawet fajnie to wyszło.

@edit.

@UP

Nie, można mieć tylko jedną plakietkę.

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=570043&p=5282371

Tutaj macie F.A.Q

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...