Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TS3]100% survival. Nie na kilka dni. Długa współpraca. Zawsze najnowszy Minecraft!

NemekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie nie aktualne.

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg 100%SURVIVAL

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Survival

strzalka.gifSloty: 5

strzalka.gifIP: Podam jeśli zasłużysz (Mogę kupić dedyka na 5 slotów.Ale po świętach. Do tego czasu pozostaje hamachi.)

strzalka.gifPotwory: Są!

strzalka.gifZwierzęta: Są!

strzalka.gifPvP: Jest!

strzalka.gifPremium: Nie trzeba!

strzalka.gifNether: Włączony!

strzalka.gifBialaLista: Jest! | Podania składać w tym temacie lub na PM(private message). Im bardziej siebie opiszecie tym większe macie szanse że sobie zagramy. Zastrzegam sobie prawo do nie informowania kogokolwiek czemu nie wpisałem go na WL.

Administracja2.png

Po co administracja do serwera survival z ogarniętymi graczami?

pluginy.png

Kompletne zero.

InformacjeDot.png

Co będziemy robić na serwerze?: Grać na czystym serwerze survival. 0 pluginów, 0 modyfikacji, 0 creativa/gamemoda. Budować starannie, pomysłowo, ładnie. Nawet zejście do kopalni musi być starannie dopracowane.
Można zrobić takie mini miasto itp. Od czasu do czasu możemy zagrać jakiegoś esacapa bądź adventure. Możemy także coś zbudować(Jakiegoś parkoura/eskejpa/itd.) Kontakt na TS3. W maju będę miał 16 lat. Nie mam mutacji. Mam premium, ale ty nie musisz. ODPOWIADAM BŁYSKAWICZNIE! ( o ile jestem na kompie )
Kontakt:Na Prywatnej wiadomości. Lub steam: ferfex1
Wymagam MIKROFONU, oraz TS3*

*(TeamSpeak3)

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Tak. Przecież napisałem że miejsca na white liście to: 2 + ja, czyli w sumie 3. To ma być ogarnięty survival a nie kolejna KWADRATOWA z 20 slotami gdzie połowa graczy kradnie, griefuje, i serwer rozlatuje się po 2 tygodniach(Chociaż właściciel serwera obiecywał że serwer upadnie co najmniej po kilku MIESIĄCACH.).

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...