Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z nickiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Force Uppdate Minecraft'a :)

Dobrze przestań już synek spamować, bo mnie do kurwicy doprowadzasz. W każdym temacie twoja odpowiedź zawiera 3-5 słów i zazwyczaj wygląda tak:

"Force Update Minecrafta", "Updatuj sobie Minecrafta", "Aktualizuj sterowniki karty graficznej", "Aktualizuj Jave" ITD.

Gówno wiesz, to nie wiem po co piszesz. Nie wiem na co ty liczysz, że kida dostaniesz za tak za przeproszeniem ch*jową pomoc?

Co do samego problemu. Logujesz się przez minecraft shaftera mam rozumieć skoro piszesz non-premium. Czy logujesz się na swoje konto po przez launchera pobranego z strony minecraft.net?

Odpowiedz na pytanie a wtedy ci pomogę :)

Opublikowano

A spróbuj. Wejdź na minecraft.net pobierz minecrafta, zaktualizuj go (uppdate), w username wpisujesz swój nick jak na non-premium, password pozostawiasz puste, klikasz Loguj, teraz masz errora. Kliknij na tryb offline i spróbuj wtedy wejść. Ale przed tym co napisałem upewnij się, że nie masz jakiś literek polskich w nicku. Chodzi mi o "ó", "ł" itp.

Na przyszłość nie ściągaj minecraftów non premium bo to samo jakbys ściągnał minecrafta premium (opisałem wyżej).

Tworzę strony www na zamówienie :)[PISZ PW]

Opublikowano

Dobrze przestań już synek spamować, bo mnie do kurwicy doprowadzasz. W każdym temacie twoja odpowiedź zawiera 3-5 słów i zazwyczaj wygląda tak:

"Force Update Minecrafta", "Updatuj sobie Minecrafta", "Aktualizuj sterowniki karty graficznej", "Aktualizuj Jave" ITD.

Gówno wiesz, to nie wiem po co piszesz. Nie wiem na co ty liczysz, że kida dostaniesz za tak za przeproszeniem ch*jową pomoc?

Co do samego problemu. Logujesz się przez minecraft shaftera mam rozumieć skoro piszesz non-premium. Czy logujesz się na swoje konto po przez launchera pobranego z strony minecraft.net?

Odpowiedz na pytanie a wtedy ci pomogę :)

Zgadzam sie gosc nabija sobie tylko posty

Opublikowano

Up@

Wlasnie to zrobiles

@topic

Sproboj z innym nickiem jezeli rowniez nie dziala to usun .minecraft i sproboj jeszcze raz ;)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Nick masz po prostu za długi lub krótki tak jak Ci wyswietliło... zrób nick 4 - 5 literowy taki na pewno działa jeśli nie to błąd leży gdzieś indziej zrób update minecrafta nick bez znakow specjalnych "%$#@!^&*() itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...