Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ankiety

Darkwegaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciał bym się was spytać czy działają wam te ankiety w których trzeba podać swój numer tel. i wpisać otrzymany kod ?? Robiłem już parę takich ankiet i z żadnej nie dostałem jakich kolwiek SB.

Opublikowano

Witam. Chciał bym się was spytać czy działają wam te ankiety w których trzeba podać swój numer tel. i wpisać otrzymany kod ?? Robiłem już parę takich ankiet i z żadnej nie dostałem jakich kolwiek SB.

tych ankiet sie nie robi bedą ci spamować smsami robi sie ankiety z SSI

http://www.mpcforum.pl/topic/929140-poradnik-darmowe-speed-boost-w-kilka-sekund/

Opublikowano

Napisz to użytkownika peter711 on się na tym zna, ja wygrałem kilka razy. Po prostu wybierasz te w których się podaje swój nr telefonu. Bierzesz starą kartę (aby nie zabierało Ci kasy z Twojego konta) i ten numer podajesz.

Pierwszy SMS przyjdzie za darmo i można zarobić za to SB, ale niezbyt często

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

bolek ten sposób co podałeś to chyba nie działa lub ja coś źle robię (niewiem), jeśli tobie za każdym razem to wychodzi to opisz dokładnie jak ty to robisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...