Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pewny zarobek w FUT

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w FUT od jakiegoś miesiąca mam złoty skład wart koło 30k coinsow ( więc nie za dużo ale nie miałem za co kupować więc szukałem przeciętnych wyjątkowych złotych kart za niską cenę ) . W ciągu dnia gram koło 2h . Zarabiam przez ten czas około 5-8k coinsów ( koło 10 meczy i premia zazwyczaj za utrzymanie w 1/2 licze czasem spadek z 1 do 2 itp ) . Moje pytanie rodzi się jak zarobić przez te 2h więcej niż moje 5-8k ? Sprzedawaj drożej niz kupisz zabardzo mi nie idzie mam koło 20k coinsow ale nie wiem co kupić nie znam sie dobrze na cenach tak jak i na tym jaki gracz jest dobry czy b. dobry . Więc mam do was prośbe o podanie sposobów jakimi w najczęsciej zarabiacie tylko prosze konkretnie .Jeśli np. kupujecie taniej spzedajecie drożej to co kupujecie ?

Z góry dziękuję .

Opublikowano

Graj mecze. Jedyny najlepszy legalny sposób. Nie przegrywaj, i nie wychodź z meczów. ewentualnie graj puchary.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Tak ale nie wiem jak tu na tym zarobic na piłkarzy po 30k jak dziennie mam 8k coinsow z meczy -2-3k na kontrakty ... Jest to troche trudne i nudne . Czy znacie może inne dobre sposoby zarobku ( tylko konkretnie ) ? I mam pytanie czy da sie miec wiecej niz 1 klub w fifie naraz ? Słyszałem cs ostatnio o przekładaniu paczek z jednego klubu do drugiego i nie wiem o co chodzi , moze to tylko takie plotki ;D

Opublikowano

Klub można mieć tylko jeden ;) , ja mam skład za 80+ coinsów kiedyś tam był wart 150+ ale ceny na PS3 spadają mocno . Ja zarabiałem farmiąc lige najczęściej 2 - 10 tys coinsow w 2 godziny mam 15 tys coinsow ;) mistrz ligi + mecze . Co prawda to też niedużo ale zawsze można kupować taniej drożej sprzedawać ;)

Opublikowano

Kontrakty są teraz drogie i dużo na nie idzie ;/ . Słyszałem coś o srebrnych kartach ale jakie kupywać ? pod 4-4-2 i z 80+ tempa nawe po 500 nie schodzą jak kupie po 200-300 :( . A mogibyscie mi dać jakiś screen składu ze zgraniem 100 i zawodnikami z dobrym tempem za około 80k coinsów ? Mam skład Hiszpanski ale jest dość cienki :/ .

Opublikowano

Kontrakty są teraz drogie i dużo na nie idzie ;/ . Słyszałem coś o srebrnych kartach ale jakie kupywać ? pod 4-4-2 i z 80+ tempa nawe po 500 nie schodzą jak kupie po 200-300 :( . A mogibyscie mi dać jakiś screen składu ze zgraniem 100 i zawodnikami z dobrym tempem za około 80k coinsów ? Mam skład Hiszpanski ale jest dość cienki :/ .

Kontrakty? Kiedy ostatnio grałem to kosztowały 200coinsów, co moim zdaniem nie jest takie wygórowane.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Tak kontrakt na 1 mecz to 200 coinsow ale ja kupuje złote , teraz są po 600-700 coinsow co jest niezlym wydatkiem . A powie mi ktos gdzie jest kod produktu na opakowaniu Fify bo nie moge znaleźć o.O a chciałbym sie zalogować do FUT na kompie :) . Ogólnie to może ktos podać mi podpowiedzi jak to zrobić narazie zaloowałem sie na ea .

Opublikowano

Tak kontrakt na 1 mecz to 200 coinsow ale ja kupuje złote , teraz są po 600-700 coinsow co jest niezlym wydatkiem . A powie mi ktos gdzie jest kod produktu na opakowaniu Fify bo nie moge znaleźć o.O a chciałbym sie zalogować do FUT na kompie :) . Ogólnie to może ktos podać mi podpowiedzi jak to zrobić narazie zaloowałem sie na ea .

Seryjnie? :O Jak grałem to 200 coinsów złoty kosztował. 500 coinsów to taki elitarny złoty. :x

Nie wiesz gdzie jest kod produktu, to jak aktywowałeś fife? ;_;

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Serio ceny ( przynajmniej kontraktow ) ostro skoczyly . Eeee serio to nie pamiętam o.O . Jakaś podpowiedź ? :D

Na pudełku xD Albo w origin, i właściwości fify, tam będziesz miał kod. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

No tak żebym ja to mógł znaleźć na tym pudełku o.O chyba ślepy jestem czy co :D . Może dokładniej ?

Mówię, zaloguj się na origin, ppm> fifa 13> właściwości gry. Tam będzie kod. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Hmmm ale ja mam fife na PSa :P

To trzeba było tak od razu, na PC kontrakt kosztuję 200 coinsów. Poza tym, w pudełku (środek) powinieneś mieć 'passport ea' czy jakoś tak.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Mam internetowy paszport który już wykorzystywałem jak logowałem sie do EA na PS . Więc jak teraz wykorzystać te konto żeby mieć FUT na kompie ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...