Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ARAM - czy jakoś tak help ;_;

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aram to skrót od all random all mid. Możesz na niej zagrać wchodząc w graj, potem tak jak byś chciał grać na summoners rift tylko wybierasz ARAM.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

ARAM jest to tryb gry polegający na tym, że każdy gracz gra na jednej linii, nie wolno się cofać (chyba, że umrzesz).

Kiedyś grano na mapie 5v5 na midlane, teraz służy do tego Arena Treningowa, a Riot ma zamiar wprowadzić do tego nową mapę.

Opublikowano

Aram, to jest ta nowa mapa (Howling Abyss), na które przeważnie się gra 1v1.

Skrót aram to-All Random All Mid.

A jak tam zagrać, wchodzisz w play>custom>create game/join game>szukasz tej mapy, dołączasz i tyle :)

279981407253602336505.png
Opublikowano

All Random All Mid - gra się postaciami wybranymi losowo, dodatkowo wszyscy gracze walczą na jednej linii. Najlepiej znaleźć w grach użytkowników i dołączyć :D

To nie tylko ta nowa mapa, ta stara też się nadawała do aramów :D

@myślałem że byłem pierwszy a tu już 4 odp :C

Opublikowano

ARAM skrót od All random all mid gra polega na tym że samo ci wybiera postacie (dobry sposób na przetestowanie ich) mapa to jest przerobiona arena treningowa

jednak jest to mapa 5vs5 na mapie łatwo jest zabić kogoś częste team fighty ja osobiście polecam ;)

lh0j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...