Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon z jackiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Potrzebuję jakiegoś taniego telefonu, który miałby wejście mini jack 3.5 mm. Nokia X3 oraz X3-02 odpadają. Wolałabym coś pokroju Samsunga Galaxy Y. W każdym razie jakiś niedrogi smartphone, może być używka.

Opublikowano

Samsung Galaxy Mini

Lekki oc i będzie dobry. Od roku mam telefon, raz fabryczne przywrocilem i działa mi bardzo fajnie.

Używam do dzwonienia, smsowania, przeglądania internetu wifi i 3g i w porównaniu z tabletem( PLUG ) działa płynnie

Choc nie jak budżetowce

image.png 

Opublikowano

Sony Ericsson LWW 200-250 zł, lepsze od badziewia wyżej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Może spodobał Ci się LG L3 ,ale jest on taki sobie.Ja bym go nie brał,może Tobie się spodoba.Zobacz sobie :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Może spodobał Ci się LG L3 ,ale jest on taki sobie.Ja bym go nie brał,może Tobie się spodoba.Zobacz sobie :)

L3 miałam przez długi czas i dobrze się sprawował. :) Ale akurat w mojej okolicy nie ma nic taniego z tego modelu. :X

Opublikowano

A L5 ? Jest dość tania,a jak pasował Ci L3 to raczej też powinnien być okej.W sumie sam sie nad nim zastanawiam :)

Tak wgl,to teraz telefonu prawie wszystkie z jackiem :D

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

A L5 ? Jest dość tania,a jak pasował Ci L3 to raczej też powinnien być okej.W sumie sam sie nad nim zastanawiam :)

Tak wgl,to teraz telefonu prawie wszystkie z jackiem :D

L5 też miałam i nie podoba mi się jego mała rozdzielczość do ekranu 4''. :) Poza tym ja szukam czegoś wybitnie taniego.

Opublikowano

Może galaxy mini 2,co Ty na to?

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

LWW, nie masz wyboru :)

Ma dobrą grafikę jak na tak tani telefon (andreo 205, każdy inny ma ponad 40% mniej wydajny 200).

Opublikowano

Określ swój maksymalny budżet, będzie nam łatwiej. Do 200 zł powinnaś odszukać używkę LWW która jest najlepszym wyborem na tą cenę.

Określ swój maksymalny budżet, będzie nam łatwiej. Do 200 zł powinnaś odszukać używkę LWW która jest najlepszym wyborem na tą cenę.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...