Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ 4FunCraft■ [PVP][Ogarnięci Admini][Dużo skrzynek][[Ładny spawn][Spolszczone Pluginy]

bizosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3071971.png
1346003482__de2zjo.gifIP: 4funcraft.gomc.pl
1346003482__de2zjo.gifHost: ownserver
1346003482__de2zjo.gif Wersja Serwera: 1.5.1
1346003482__de2zjo.gif Sloty: 40
1346003482__de2zjo.gif Rodzaj: PvP
1346003482__de2zjo.gif Typ Serwera: Dedykowany
1346003482__de2zjo.gif White-List: Nie
1346003482__de2zjo.gif Premium: Tak/Nie
1346003482__de2zjo.gif Nether: Nie
1346003482__de2zjo.gif PvP: Tak
1346003482__de2zjo.gif Zwierzeta: Nie
1346003482__de2zjo.gif Pluginy: Spolszczone Dobre dla graczy pod trybem gry PVP :)
administracja.png
Właściciel:szymojoker

Admin:Rekutacja

Moderator:SantusSwdn

1. Wymagania.
Gracz ubiegający się o administratora musi:
Być pozytywnie rozpoznawalny na serwerze.
Umieć grać na serwerze Minecraft.
Posiadać sprawny mikrofon.
Być miły i kulturalny.

2.Wzór Podania
Nick na którym grasz: Wiek:  Kontakt:(Skype,gg,ts3) Znajomość regulaminu serwera:  (tak/nie) Akceptacja regulaminu admina:  (tak/nie)  Ilość godzin przegranych na serwerze:   Mutacja:  (tak/nie) Znajomość komend admina:  (tak/nie)Składki:  (tak/nie), jeżeli tak to ile. Krótko: dlaczego właśnie ciebie mamy wybrać?    Dołączyć podpis: Akceptuję regulaminy oraz zasady panujące na serwerze Minecraft.

Podania był bym wdzięczny jak byście mogli pisać pod tematem z góry dziękuje :)

3071981.png

VIP - /warp vip mamy promocje tego dnia tylko vip za 7zl nie 11zl i na 2 mies. :)

SVip - /warp SuperVip koszt 20zł na mies.

3071968.png

Na serwerze są poukrywane dodatkowe skrzynki w których znajduje się przydatne EQ

Na serwie mamy plugin na lvl który daje za lvl rangi takie jak :

-Poczatkujacy

-Wojownik

-Szermierz

-Mistrz

-BogPvP

-Będą Dodane nowe rangi ale to w swoim czasie :)
-Powodzenia i wysokich lvlow!

Start Godzina 13:30

Opublikowano
Nick na którym grasz: xavierxminecraftWiek:  16Kontakt:(Skype,gg,ts3) podam na pw :)Znajomość regulaminu serwera:  (tak/nie)  takAkceptacja regulaminu admina:  (tak/nie)  takIlość godzin przegranych na serwerze:   Na poprzednich edycjach bylem gdzies 7 dni ;PMutacja:  (tak/nie) takZnajomość komend admina:  (tak/nie) tak Składki:  (tak/nie), jeżeli tak to ile. - To zalezy ... 6.15 zł - 11.07zł
Krótko: dlaczego właśnie ciebie mamy wybrać? ; Znam się na komendach . Kilka razy byłem moderatorem , 2 razy adminem 1 raz Wlascicielem . 

Mam spore dośwaidczenie też z pluginami i wiem jakie dobrać do tego i tego trybu gry ... - Nie daję itemów , opa , gm itp. graczom . Zawsze staram się przestrzegać regulamin .

---

A i jeszcze jedno

Polecam serwer - polecam na nim grać ... Ogar wszyscy - miła atmosfera ! ZAPRASZAM !

//

Opublikowano

Hahahaha, ledwo start i już WL, spadłem z wysokości, chciałem podnieść swoje eq, a tu wl, pozdro panowie...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Wsadźcie sobie gdzieś te prace techniczne -,- Ledwo start.. Po co wgl otwieraliście serwer?!... Chcę moje eq.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Czekam na przyjęcie podania i otrzymania rangi ;D . Po co płaczecie ? Błąd na serwerze jakiś jest i tyle ...

Tera nie moge rozmawiać na skype bizosz bo rozwaliłem coś w mikrofonie i brat młodszy śpi ...

//

Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny, jedyny minus to mała liczba graczy.

Pluginy ogarnięte, mapka w miarę ładna, chociaż spawn taki sobie.

Powodzenia z serwerkiem. ;)

Opublikowano

Hahahahahahahahahahaha. Serwer znowu padł, nie ma sensu taka gra, ciągłe lagi...

Opublikowano

Już nie po wino być Prac Technicznych już wszystko jest Okej :) Dodamy plugin na skile z łuku !

Opublikowano

Witam poszukujemy Budowniczych na serwer jest 0/4 ;/

Wzór podania :

Nick z gry:

Imię:

Od ilu grasz na serwerze?:

Doświadczenie:

Czy posiadasz Mikrofon? (wymagane korzystamy z skype):

Byłeś kiedyś Budowniczym na jakimś serwerze?:

Coś o sobie:

Składki na serwer ( ile byś był w stanie przeznaczyć pieniędzy co miesiąc na serwer ):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...