Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Achievmenty

diilmaach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym sobie na spróbowanie dodać achievmenty na osobnym koncie, nie na tym co ja gram ciągle tylko na nowym jakimś...

Jeżeli ktoś obeznany w tych tematach To w takim razie niech mi ktoś szczegółowo krok po kroku wyjaśni jak dodać pare acheivmentów i czym one się zapisują na zawsze czy usuwają się np. po resecie konsoli? I czy one są widoczne dla innych czy tylko ja je widze?

Druga rzecz, chcę save'y przenieść z jednego konta na drugie, umie ktoś taki zabieg przeprowadzić?? Jeżeli tak to prosiłbym o pomoc

Opublikowano

Achievementy odblokujesz m.in programem HORIZON, ale nie radze podlaczac sie pod xbox live po tym zabiegu, bo skonczy sie to bananem, nic sie nie usunie po resecie, beda widoczne po podlaczeniu do xbox live ( czytaj wczesniej ). Save'y rowniez przeniesiesz, skopiujesz przez program HORIZON.

ruch_13.jpg
Opublikowano

jak narazie chyba przestali banować za handel kontami bo na allegro pełno ich... I teraz znajdziesz np. BO2 FC3 i np FIFE13 za max 100zł razem....

2xUp ale ban na konsolete czy na konto tylko?

Opublikowano

nie banują już więc nie maco się martwić o konsole

ban daje na konsole nie możesz podłączyć się do xbox live