Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]dywizjie po zmienie serwera

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JĄ.

Poleciałem na ruski serwer, i pokazywało mi że jestem w zadnej lidze(na nordicu silver 3 71pkt i hot streak) zagrałem jednego rankeda, niestety przegrałem i mnie wjebało do silver 4 0 pkt.WTF?Serio nie chce mi sie od nowa przechodzić przez najgorsze gówno jakie może być w całej lidze.Da coś jak napisze do supportu?Z ruskim sse jakoś poradze xD

Opublikowano

Tak niestety jest. Kolega mial Plat 1 a po przejscu wrzucili go do Plat 3 , po czym po kolejnych 2 przegranych spadl do Plat 5. Da hell xD. Tera w Gold I jest

Opublikowano

Pojebawszy ich.Grałem przed chwilą z soną full ap.

Fakt, poziom jest mega mega większy niż na nordicu ale już w 1 grze miałem napka sone full ap.

Zdarza się.Poćwiczy się skilla i come back nordic xD

Znawca
Opublikowano

To zależy od twojego ukrytego elo.. jeżeli dużo przegrywałeś to po przeniesieniu wywali cię gdzieś na dno.

Ja miałem tak samo..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ja przechodząc na serwer turecki z nordica, straciłem ok. 2 dywizje.

Z Gold V przeniosło mnie do Silver II, mimo że wygrałem pierwszą grę na nowym serwerze :P

Opublikowano

Przeszedłem wczoraj na Rosję zeby grać z wiarą, przegralem 1 i dali mnie do gold 3 (miałem ~20lp), a ze przegralem dało do g3 0lp.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja jak się przenosiłem na rosyjski z silver V spadłem do b II także.... do supportu jak napiszesz też ci nic nie da. powodzenia w wybijaniu się ; d

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

U mnie to samo.

Po transferze z Silver 3 do Silver 5. Już napisałem do supportu, ale raczej wątpie żeby cokolwiek zmienili. Odkryłem jednak, że po przenosinach nowy system nie bierze pod uwagę ligi na innym regionie, tylko nasz aktualny poziom wygranych i przegranych... niestety. Moim zdaniem też powinieneś napisać do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...