Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ze znaczkiem gm na plikach Terenzo

ManTa20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawiłem server hamachi na plikach Terenzo FreeBSD 9.0 RELEASE

Dałem sobie gm ale znaczek jest zepsuty a mianowicie wygląda tak:

znaczekgm.jpg

Wkleiłem pliki z clientside v3 do Metin2 pl 2013 spatchowanego

Proszę o pomoc próbowałem też zmienić znaczek na inny ale wtedy wgl nie było widać nic nawet tego szarego tła

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

@ref

Opublikowano

w \pack\extracted\locale_pl\locale\pl\effect wrzuc nowy znaczek gm bo pewnie plik ymirred masz uszkodzony

Jak wrzucasz nowy znaczek gm musisz tez dodac wpisy do locale_pl.xml

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

w \pack\extracted\locale_pl\locale\pl\effect wrzuc nowy znaczek gm bo pewnie plik ymirred masz uszkodzony

Jak wrzucasz nowy znaczek gm musisz tez dodac wpisy do locale_pl.xml

ale ja już zmieniałem znaczek na inny...

Znajdziesz mi jakiś fajny z wpisami???

@reffffffff

Opublikowano

@ref

@ref

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Po Prostu Paker ci Psuje w Locale_Pl jakiś plik i dla tego nie masz znaczka gm tylko jakieś szare gów***.

jak chcesz to ci mogę to zrobić tylko mi na pw podeślij swoje Locale_Pl

Ker169.gif

Opublikowano

Źródło: Fragment locale.xml

<File archivedPath="locale/pl/map/metin2_map_n_desert_01_point.txt" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\map\metin2_map_n_desert_01_point.txt]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/map/metin2_map_n_flame_01_point.txt" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\map\metin2_map_n_flame_01_point.txt]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/icon/scroll_close.tga" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\icon\scroll_close.tga]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/icon/scroll_open.tga" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\icon\scroll_open.tga]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/effect/gm.mse" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\effect\gm.mse]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/effect/ymirred.tga" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\effect\ymirred.tga]]></File>
    </Action>
</Buildfile>

Zamień na:

<File archivedPath="locale/pl/map/metin2_map_n_desert_01_point.txt" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\map\metin2_map_n_desert_01_point.txt]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/map/metin2_map_n_flame_01_point.txt" type="2"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\map\metin2_map_n_flame_01_point.txt]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/icon/scroll_close.tga" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\icon\scroll_close.tga]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/icon/scroll_open.tga" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\icon\scroll_open.tga]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/effect/gm.mse" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\effect\gm.mse]]></File>
        <File archivedPath="locale/pl/effect/ymirred.tga" type="1"><![CDATA[extracted\locale_pl\locale\pl\effect\ymirred.tga]]></File>

</Action>
</Buildfile>

Żeby była przerwa między ostatnim wpisem, a </Action>. Nie jest to profesjonalna poprawa błędu, ale obrazka już nie psuje ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

ale ja już zmieniałem znaczek na inny...

Znajdziesz mi jakiś fajny z wpisami???

@reffffffff

Generator wpisów:

http://www.4shared.com/file/6A1qXnYM/XML_Generator_by_Szykra.html

Lub

Kliknij a przejdziesz na stronę pobierania

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/52e6f3fd4455d9459a87817c93764568c2b727017717a34e2582b429dff7a76d/analysis/1367679827/

Lub

Kliknij a przejdziesz na stronę skanu.

Wiem ma wirusy ale niestety to nie moja praca. Tylko nijakiego Szykry

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...