Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema moj problem polega na tym ze nie moge wbic na serwa kolegi .Kolega go postawil na hamachi i mam inne ip na hamachi i komputerze i wgl nie moge na niego wbic. Moze ktos mial tez tak to niech pomoze :P

Opublikowano

W Hamachi najpierw musisz się podłączyć do jego sieci. Dopiero potem będzie Ci działać :)

korwin.gif

Opublikowano

Nie zrozumiecie mnie .... Chodzi o to ze ip na hamachi mam np 999:99 a jak wpisuje w gogle moje ip to na stronce mam np 888:88 tak samo w cs sprawdzałem mam 888:88 a w hamachi jest 999:99 Przez to niemogę sie dołaczyc do serwera :(

(To 999:99 i 888:88 to sa przyklady ip :D)

Opublikowano

Nie zrozumiecie mnie .... Chodzi o to ze ip na hamachi mam np 999:99 a jak wpisuje w gogle moje ip to na stronce mam np 888:88 tak samo w cs sprawdzałem mam 888:88 a w hamachi jest 999:99 Przez to niemogę sie dołaczyc do serwera :(

(To 999:99 i 888:88 to sa przyklady ip :D)

Po pierwsze IP tak (999:99) nie wygląda.

Po drugie dołącz do niego do sieci na hamachi.

Po trzecie IP hamachi jest inne z przyczyn technicznych.

Po czwarte przy łączeniu do serwera podłącz się używając jego IP z hamachi.

Uczę podstaw zarabiania w internecie. Zainteresowany? Wyślij mi PW!

Opublikowano

1.Podlacz go do sieci hamachi

2.podaj ip hamachi ktore ty posiadasz i tylko poprzez to ip polaczy sie twoj kolega

Opublikowano

Jesli twój kolega zakłada hamachi, tworzy mu się jego ip.

Dla przykladu:

5.49.104.96

Abys mogl wejsc na jego serwer hamachi musi on tam zrobic duperele w plikach itp oraz najwazniejsze zalozyc siec

Przyklad:

nazwa: SIecprzykladowa1

haslo: 12345

Potem ty wbijasz na jego sieć hamachi, widzisz jakie on ma ip (te z hamachi, nie ogólne) , kopiujesz je, wklejasz do serwera i wchodzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...