Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G-Metin2 ! Cała Prawda !

Adrian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz chciałem wam napisać kilka zdań na temat Firmy G-Metin2 gdzie każdy z nas może kupić sobie czyste Konto do gry metin2 , Yangi, Czy tez poradniki !

To jest wielka sciema ! Ta firma To najgorsze oszustwo jakie moze byc ! Od kiedy pamietam to ta firma istnieje od 2009 roku i tak sie utrzymuje z oszustwa !

Dlaczego pisze ten poradnik? Poniewaz czytam coraz wiecej postów ze zostaliscie oszukani przez ta firme ! Przyznam sie ze ja tez chcialem sobie kupic kiedyś czyste konto

by moc grac na twierdzy gdyz ten serwer byl zablokowany! Wiec G-Metin2 oferowal konto z odblokowanym serwerem! Gdy zamowilem okazalo sie ze konto nie moze byc przekazane z

powodu zbanowania wszystkich kont! ! Dlatego napisali zebym sobie wybral jakis poradnik ;] Lub zrobia mi przelew ze zwrotem KASY ! ( oni doskonale wiedza ze jesli kupujesz Yangi,konta,poradniki, po przez SMS to nie masz konta w banku i sie nie zgodzisz na zwrot kasy) Ale ja akurat mialem konto wiec ich poprosilem o zwrot kasy na moj rachunek bankowy ! ;] i jak myslicie co odpisali ? Ze przelew nie moze byc zrealizowany bo maja jakies problemy i kazali wybrac sobie jakis poradnik -.- Dlatego uczulam wszystkich ! NIE KORZYSTAJCIE Z ICH USŁUG !!! SPRAWA ZOSTAŁA tydzien temu niby zgloszona na policje lecz z tego co czytalem to sa za male oszustwa by postawić jakies zarzuty tej firmie ! No ale moze cos z tego bedzie ;D CZAS POKAZE ;] POZDRAWIAM!

Daj Like ! To cie nic nie kosztuje ;]

A mnie motywuje do dalszej pracy ^^

07422092377787152026.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Dzięki za informacje, nie będe sie już zagłębiał w gre na G-Metin2.

Zostane Technikiem GG- 46570067

Opublikowano

Szybko się dowiedziałeś o tym..

a co do czytania, to nawet połowy nie przeczytałem..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Ameryki to ty nie odkryłes.

Nie warto nic u nich kupowac czy to boty czy tam poradniki skopiowane z MPC. O yangach nie wspomne.

Oszusci i tyle. Nic z tym nikt jak narazie nie zrobił

Opublikowano

Jezeli o mnie chodzi, to powiem tyle, 90% stron oferujących darmowe (tak, tak) itemy/yangi (gold,kasa itp,itd), to same oszustwa (nie mówie tu o allegro , tam takie cos to rzadziej sie zdarza).Nie dość , ze kupujący straci kase, to oszusci zarobią, a potem płacz. Rozwiązanie numer 1 ? Nie ufać takim stroną. Przez częstą naiwność graczy moze tez dojsc do wiekszej straty jak korzyści, np. Kupujesz daną sumę kasy (w grze) i wysyłasz sms za dajmy 2zł... i tu losowosc albo dostaniesz kase, albo nie (zalezy od kogo kupujesz itd.) + do tego zamiast 2 zł mozesz zapłacić dajmy 15. Roznica jest. Wiec tak jak mówię... moim zdaniem jest to nieopłacalne bo tylko garstka ludzi dostanie to za co zapłaciła a reszta będzie zalowac itp. :) A takie wymówki, ze cos poszło nie tak... wymówka jak u 1-wszo klasisty Takie jest moje zdanie na ten temat ;) Pozdrowionka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...