Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PSP jest warte tej ceny ?

seanx112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myśle, że troche za dużo jak na 2 gry .

Lecz posiadasz karte pamięci 8 GB, oraz jest nawet w dobrym stanie.

Do 320 zejdz.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

I jeszcze na karcie pamięci mam Assasin'a Blood Lines, Fife Street, Medal Of Honor, I jakieś mini gierki. Myślę że 350zł będzie to odpowiednia cena. Zgadzacie się?

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Orientowałam się w cenach i powiem Ci, że różnica jest dość duża. Ale standardowo ten model sprzedają za około 300-350 zł. Więc Wydaje mi się, że jak zejdziesz na 310-320 to masz szansę sprzedać w miarę szybko. :) Niestety, taki brutalny jest rynek. ;__;

Opublikowano

Zależy też czy konsola była przerabiana. Jeśli tak to automatycznie cena będzie niższa.

I to, że masz gry na karcie co już świadczy o tym, że prawdopodobnie była przerabiana nic nie daje. Co za problem ściągnąć sobie gry i wrzucić na kartę??

Jak dla mnie cena powinna być 250-300 MAX. Chyba, że trafisz na takiego desperata co ma kasy jak lodu ;p

Opublikowano

Zależy też czy konsola była przerabiana. Jeśli tak to automatycznie cena będzie niższa.

I to, że masz gry na karcie co już świadczy o tym, że prawdopodobnie była przerabiana nic nie daje. Co za problem ściągnąć sobie gry i wrzucić na kartę??

Jak dla mnie cena powinna być 250-300 MAX. Chyba, że trafisz na takiego desperata co ma kasy jak lodu ;p

jak ma kasy jak lodu to kupi sobie PSVita:D 389zl kosztuje nowe psp E-1004 street wyszlo przed PSVita to taka odswiezona 1004 :) tylko ze nie ma wifi itp:) sam posiadam ja od roku i jest dobre a wifi i tak nie mam wiec mi wystarczy:)

Opublikowano

Za 400 zł masz nowe PSP.

300 albl troche mniej

tak, wersje okrojoną czyli bez wifi i z mono (i z gorszym wyświetlaczem) =)

za 300-350 powinieneś sprzedać(jak ktoś będzie patrzał za psp to pewnie kupi xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...