Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Biegne i mnie cofa

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcześniej takigo czegoś nie miałem że biegam cofa mnie za sciane wchodze po drabinie jestem na dole dalej o co chodzi wie ktoś? Dodam że wcześniej tak nie miałem wgl

Opublikowano

Wcześniej takigo czegoś nie miałem że biegam cofa mnie za sciane wchodze po drabinie jestem na dole dalej o co chodzi wie ktoś? Dodam że wcześniej tak nie miałem wgl

Po prostu lag zwykły. Na to nie zaradzisz. Zmniejsz ustawienia gry na niższe może coś da.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Po prostu lag zwykły. Na to nie zaradzisz. Zmniejsz ustawienia gry na niższe może coś da.

TO jest bardziej od internetu a nie od gry

Opublikowano

TO jest bardziej od internetu a nie od gry

W sumie też racja. Ale jak napisał kolega, że nie miał tak wcześniej to ja bym powiedział, że to bardziej wina nexona niż kompa lub neta.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Łącze, albo serwer nexona się sypał. Zawsze patrz na swój ping, poniżej 3 kresek będzie Cię lagowało, a jeśli każdy ma niskie, to tylko znak, że cały room zlagowany

Opublikowano

Już jest ok do zamknięcia gram na north to spokojnie wszedłem na bravo to być może taki jeden lag był. dzięki wszystkim za rady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...