Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobry telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka co powiecie na temat tego telefonu? :D da się przenosić aplikacje na karte sd? :D czy 4 gb wystarcza? telefon ma być głównie do: sms, dzwonienia, muzyki, internetu :D

Lg L9 to dobry wybór czy polecacie coś innego do 1000zł

Opublikowano

No można powiedzieć że dobry telefon, ale za tą cenę kupisz o wiele lepszy.

Polecałbym Ci co najmniej jakiegoś Samsunga czy Sony.

Skoro telefon przeważnie w celu komunikacji radziłbym nie wydawać 1000 złotych na telefon.

Idź lepiej do komisu z telefonami pooglądaj. Na co dzień używam telefonu HTC 7 Mozart z Windows Phone 7.5 i bardzo przyjemnie mi się z nim pracuje.

Możesz sprawdzić czy w komisie nie ma czasem HTC czy S8, ostatnio w komisie widziałem go za 640 złotych, jak na taki telefon to strasznie mało...

Pozdrawiam.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Pisałam już wcześniej - uderzaj w HTC One X. Świetny smartphone, używkę w idealnym stanie na pewno znajdziesz za 1000 zł. :) LG L9 także jest dobrym telefonem, ale jeżeli masz możliwość to bierz HTC. :)

Opublikowano

Może coś z HTC? Dużo telefonów tej firmy ma dobre paramatery.Chociaż Sony,i Samsung też są dobre.

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

A LG L5 II nie starczy?

Jak już myślisz nad LG serii "L", to wiedz, że mają słabą jakość muzyki na słuchawkach. Jeśli masz przeciętny słuch, to nie zauważysz tego. Ja mam jednak inaczej - z tond ta opinia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...