Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Root telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam telefon Huawei u8500. Jest to straszny kloc, ktory ma 180mb ramu (najbardziej ostry task killer zwalnia max. 80 mb, a potrm spada do 50 wolnego) chyba 500 albo 600 mhz procek. Tnie niemilosiernie, ale obecnie nie moge sobie kupic nowego, zreszta go mimo wszystko lubie, ma swietny design i jest tak sperzonalizowany ze karta sd niemalze zrosla sie z telefonem, a ludzie jak patrza na niego to pytaja sie co mam za system- launcher7 (ktory chodzi szybciej niz. Zwykly pulpit) i szereg aplikacji windows phone robia swoje

:D dlatego postanowilem go podrasowac oveloclingien, zalatwic mu karte sd duza ,zrobic partycje swap itp.

I moje pytanie brzmi, jak go zrootowac aby nie zrobic cegly? W internecie zero ibstrujcji na temat tego tefon, tylko kilka z czasow kiedy mial wersje 2.1 obecnie hawei dal update na 2.2.1... dajcie jakis program, czy rade? Andek 2.2.1, nic nie grzebalem jesscze w takich rzeczach jak kernel...

Dlaczego tyle bledow? Zgadnijcie z czebgo pissze i jak swietne funkckonuje w tym czyms klawiatura xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

na xda-develpors masz wszystko czego trzeba, wrazie bircka na allegro jest taki jakby prendrive dla telefonu ktory ci odnowa CWM(czy co tam twoj etelefon ma) I KERNELA , wgrywa max30 zl to kosztuje

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

@refresh

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...