Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Drogie konta" W jakiej grze?

Xenov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w jakiej grze online (mmo lub fps) Można sprzedać lub kupić konto za dosyć dużą sumkę ? Chodzi mi o to, zarabiam grając w gry i sprzedając konta np, tibia,warrock,metin2, ale na tych wymienionych grach konta nie są już duzo wartę, pozostała mi jedynie garsta kont z innych gier na których mogę zarobić. Może znacie jakieś inne gry , gdzie konto do tej gry będize wartę jakąś ciekawą sumkę ?

Opublikowano

Jak sie nauczysz grac w lola to pozniej ludzie placa na allegro za takie cos jak elo boosting, mozna na tym niezla kase zarobic

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

NIGDY! NIE!!! Nie zgaram w Lola :D Bez urazy najgorsza gra na świecie, przy tej grafice, tibia ma 1000x lepszą, już szybciej Vindictusa bym włączył niż lola nie cierpie tego:D

Opublikowano

w CombatArms konta są drogie ? :) Dawno w to nie pykałem, a można spróbować się wzbogacić o tę pare złoty :)

Opublikowano

w CombatArms konta są drogie ? :) Dawno w to nie pykałem, a można spróbować się wzbogacić o tę pare złoty :)

Level nic ci tam nie da, tam liczą się tzw. permy, które kupujesz za normalną kasę.

Opublikowano

Metin2, jak pograsz z rok to możesz nawet sprzedać za 2k PLn :)

Tyle to się zarabia w miesiąc pracując... Zabawne neokidy szukające zarobku w prymitywnych grach -,- Żeby nie było spamu, WoT -,-

apple.png

Opublikowano

Graj w team fortress 2 sprzedaj klucze za gifty do drogich gier i potem te gifty na allegro sprzedawaj za realna kase.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...