Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server Rosja off?

DiExNoW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jako , że u nas jest 22:10 to u nich jest 00:10 . Czyli już wtorek co łączy się z końcem bety może o 01:00 można już będzie grać . :D

Opublikowano

yhyhy,a powie mi ktoś, na oko ile potrwa ? :D

No jeśli o u nas o 22 a u nich o 12 to się zaczęło to nie wiem ile takie coś może potrwać . Rano na 100% już będzie można pograć

jeśli pomogłem daj lajka to nic nie kosztuje ;p

Opublikowano

Widzieliście wcześniej ten niebieski napis u góry w cliencie? O ile mój ojciec dobrze przetłumaczył, to wyłączenie tyczy się rankedów.

Mam nadzieję, że nie będzie jeszcze końca tych free champów :<

Opublikowano

Widzieliście wcześniej ten niebieski napis u góry w cliencie? O ile mój ojciec dobrze przetłumaczył, to wyłączenie tyczy się rankedów.

Mam nadzieję, że nie będzie jeszcze końca tych free champów :<

Nie będzie już free champów, bo to już koniec bety ( nareszcie ).

Opublikowano

Przywoływacze, Gry postój będzie wyłączona 29.04.13 o godzinie 22:30 w ramach przygotowań do instalacji nowego patcha 3.6. Na 00:00 serwer zostanie wyłączony, a wszystkie gry w toku zostaną zakończone automatycznie "wyciągnąć". Statystyki dla kończąc grę nie zostanie zasilone. Według naszych szacunków, serwer będzie niedostępny przez 6 godzin

Po przetłumaczeniu prez google :P chromme :P Tak pisał administartor na forum

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Przywoływacze, Gry postój będzie wyłączona 29.04.13 o godzinie 22:30 w ramach przygotowań do instalacji nowego patcha 3.6. Na 00:00 serwer zostanie wyłączony, a wszystkie gry w toku zostaną zakończone automatycznie "wyciągnąć". Statystyki dla kończąc grę nie zostanie zasilone. Według naszych szacunków, serwer będzie niedostępny przez 6 godzin

Po przetłumaczeniu prez google :P chromme :P Tak pisał administartor na forum

To je to z lissandra już :D ?

Opublikowano

haha - nie gadajcie że aby grać na rosji trzeba ip...

haha - jak tak to przykro mi - haha

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Miałem racje z lissandrą, ale rankedy nadal off

Dzisiaj sprawdzales ranki?

Jak rano tylko na chwile przy okazji odpalilem lola to był patch. Wylaczylem i nie wiem jak to dalej wyglada.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...