Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nieśmiertelnik z liczbą

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Jak odblokować nieśmiertelnik który pokazuje np. "Zabici Pistolet 1200" lub "Wygrane Zesp. DM. 88" Wiem , że już się kiedyś z tym spotkałem tylko jak to odblokować ?

Opublikowano

zdobadz medal za baretki za zabójstwa z pistoletem. A na drugi to chyba 50x baretek (medal) za wygranych w tamtym trybie gry.

Licze na +

Gość kamil40013
Opublikowano

Medal za "Zabici pistoletem już mam"

Za "Zespołowy DM" mam już 3 medale.

Ale jak wygląda ten nieśmiertelnik z tą liczbą.

Opublikowano

Chodzi Ci o ten dta005.png czy o ten xp5_a_03_true_handgun_master.png ? Ten pierwszy zdobywasz za medal z zabojstw pistoletem a ten drugi to byl tj event i trzeba bylo zabijac z pistoletu ^.^ (tak mi powiedzial kumpel i tak go wlasnie zdobylem xD) Za zespolowy DM wyglada tak dta028.png

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

musisz zdobyc na każdej broni mistrzostwo 500 killi i dostaniesz z tej broni nieśmiertelnik lub 50x wygrać zespołowy DM

Koledze chodzi o śmiertelniki z napisem np. Najdłuższa seria zabójstw 251. Wiem że takie coś jest ale nie wiem jak to odblokowac :/

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Gość kamil40013
Opublikowano

@REF

Koledze chodzi o śmiertelniki z napisem np. Najdłuższa seria zabójstw 251. Wiem że takie coś jest ale nie wiem jak to odblokowac :/

Dokładnie tak (;

Opublikowano

Czyli chodzi Ci o ten? xp5_a_05_true_combat_efficiency.png Szczerze mowiac nie mam pojecia jak go zdobylem. Wchodze sb pewnego szczesliwego dnia na bl i tak przegladam te niesmiertelniki i nagle widze ten :O To byl jakis event wiec chyba juz go nie dostanisz aczkolwiek nie jestem pewny i reki nie dam sobie uciac. Wydaje mi sie ze trzeba bylo miec serie zabojstw przynajmniej 20 (najmniejsza wartosc jaka widzialem na tym niesmiertelniku :P) czyli ze zabic 20 samemu nie ginac :)

Opublikowano

Czyli chodzi Ci o ten? xp5_a_05_true_combat_efficiency.png Szczerze mowiac nie mam pojecia jak go zdobylem. Wchodze sb pewnego szczesliwego dnia na bl i tak przegladam te niesmiertelniki i nagle widze ten :O To byl jakis event wiec chyba juz go nie dostanisz aczkolwiek nie jestem pewny i reki nie dam sobie uciac. Wydaje mi sie ze trzeba bylo miec serie zabojstw przynajmniej 20 (najmniejsza wartosc jaka widzialem na tym niesmiertelniku :P) czyli ze zabic 20 samemu nie ginac :)

Nie o taki !!! Już wiem koledzy ;) Musisz mieć Medal Mistrzostwo np.PDW a żeby go zdobyć musisz zdobyć 30 baretek PDW czyli zabij 7 wrogów w 1 rundzie z broni PDW... I wtedy dostaniesz Niesmiertelnik Mistrzostwo PDW i masz tam napisane zabici z PDW-np.360 ;)

Liczę na naj i na LIKE :D

Opublikowano

Nie o taki !!! Już wiem koledzy ;) Musisz mieć Medal Mistrzostwo np.PDW a żeby go zdobyć musisz zdobyć 30 bartek PDW czyli zabij 7 wrogów w 1 rundzie z broni PDW... I wtedy dostaniesz Niesmiertelnik Mistrzostwo PDW i masz tam napisane zabici z PDW-np.360 ;)

Liczę na naj i na LIKE :D

Przeczytaj tekst 3 posty wyzej ;_;

Opublikowano

Przeczytaj tekst 3 posty wyzej ;_;

Przeczytałem... Nie trzeba mieć mistrzostwa 500killi bo ja na PDW miałem 253 i niesmiertelnik już miałem :|

Opublikowano

widac ze dalej nie rozumiesz. Zaczynam tracic wiare w polski narod ;_;
Sam ogarnij o co mi chodzi ;_;
613aee1c9670fb1e470c3d0f6d3bcd50.png
15ed82b3a63acf0e655c81f0882fa02f.png49c11f8223485022a7a90dd60f89a989.png sa 2 mozliwosci albo ten albo ten. 1 byl do zdobycia na evencie drugi mozna zdobyc za medal skutecznosc w walce (30 baretek chyba)

Opublikowano

widac ze dalej nie rozumiesz. Zaczynam tracic wiare w polski narod ;_;

Sam ogarnij o co mi chodzi ;_;

613aee1c9670fb1e470c3d0f6d3bcd50.png

15ed82b3a63acf0e655c81f0882fa02f.png49c11f8223485022a7a90dd60f89a989.png sa 2 mozliwosci albo ten albo ten. 1 byl do zdobycia na evencie drugi mozna zdobyc za medal skutecznosc w walce (30 baretek chyba)

Nie przypatrzylem się :p (komórka) Ale i tak powiedziałem że te baretki trzeba zdobyć :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...