Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zagrajmy na Balantia.pl - Sprzedałem się ! [#1]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Kolejna seria trwająca 3odcinki.
  2. W chuj itemow na start (pet - wartosc, ok. 300kk - w chuj na balantii to jest).
  3. Hikari to zwykła, sprzedajna cipa.

Tyle ode mnie, serdeczny kutas wam w dupe :*

Opublikowano

1. Kolejna seria trwająca 3odcinki.
  2. W chuj itemow na start (pet - wartosc, ok. 300kk - w chuj na balantii to jest).
  3. Hikari to zwykła, sprzedajna cipa.

Tyle ode mnie, serdeczny kutas wam w dupe :*

1. W klauzurze mam napisane, że musi być co najmniej 10.

2. No bo sprzedałem się i mam.

3. Mylisz się znów koleżko :]

Opublikowano

1. W klauzurze mam napisane, że musi być co najmniej 10.

2. No bo sprzedałem się i mam.

3. Mylisz się znów koleżko :]

pozdrów sensuala od lukalskiego i powiedz, że czekam na serwer ala alamut

Opublikowano

Gościu weź spier*alaj z tego YouTube, zaczynasz serię dajesz max 2
odcinki i potem nawet kur*a info nie dajesz o jej "zamknięciu" i
zaczynasz kolejną. Jesteś śmieszny i nie pie*dol o umowie, bo jak
robisz to dla kasy to wypie*dalaj z YT, bo jak już kolega niżej
powiedział takich nie potrzebujemy. Ciałł (tak skopiowane z YT) Dodam, że to eq na start no kurwa to już wgl gościu jesteś śmieszny.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Gościu weź spier*alaj z tego YouTube, zaczynasz serię dajesz max 2

odcinki i potem nawet kur*a info nie dajesz o jej "zamknięciu" i

zaczynasz kolejną. Jesteś śmieszny i nie pie*dol o umowie, bo jak

robisz to dla kasy to wypie*dalaj z YT, bo jak już kolega niżej

powiedział takich nie potrzebujemy. Ciałł (tak skopiowane z YT) Dodam, że to eq na start no kurwa to już wgl gościu jesteś śmieszny.

Wybacz kasa i jeszcze raz kasa, teraz muszę ciągnąć tą serię, bo mi sensual kompa wysadzi ;)

Opublikowano

Chłopie jesteś śmieszny, sprzedałeś się jak dziwka :) Nie wiem szczerze mówiąc ile razy, ale min. 3 razy pod rząd zacząłeś serię i ją zakończyłeś ot tak.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Chłopie jesteś śmieszny, sprzedałeś się jak dziwka :) Nie wiem szczerze mówiąc ile razy, ale min. 3 razy pod rząd zacząłeś serię i ją zakończyłeś ot tak.

Serioo, tak to odebrałeś i wierzysz mi w to, że się sprzedałem :> Jak łatwo ludziom sprzedać kit, teraz serii nie zakończę, bo widzisz kasa się musi zgadzać.

Opublikowano

Wybrałeś chyba najgorszy serwer jaki mogłeś, nie wiem już czy to co mówisz o tym sprzedaniu się za 25zł jest prawdą, ale jeżeli jest, a raczej będę się tego trzymał bo sam kiedyś mówiłeś, że ten serwer jest gównem to naprawdę odpuszczę sobie oglądanie Ciebie.

Zresztą tą serię pewnie też pociągniesz parę odcinków, później usuniesz je i zaczniesz na innym serwerz, w końcu nie bez powodu przeglądasz zapowiedzi innych serwerów - świadczy o tym, że Ci się nie chce grać na balantii.

Opublikowano

Wybrałeś chyba najgorszy serwer jaki mogłeś, nie wiem już czy to co mówisz o tym sprzedaniu się za 25zł jest prawdą, ale jeżeli jest, a raczej będę się tego trzymał bo sam kiedyś mówiłeś, że ten serwer jest gównem to naprawdę odpuszczę sobie oglądanie Ciebie.

Zresztą tą serię pewnie też pociągniesz parę odcinków, później usuniesz je i zaczniesz na innym serwerz, w końcu nie bez powodu przeglądasz zapowiedzi innych serwerów - świadczy o tym, że Ci się nie chce grać na balantii.

Mylisz się, serwer jest gównem, bo grałeś ile 3 miesiące temu, pełno osób teraz tam wraca, a ty żyj dalej sobie tym sterotypem o serwerze jaki jest lub co on nim usłyszałeś.

Opublikowano

Nie, serwer jest gównem bo to co się działo te parę miesięcy temu (jakieś włamy, chooye muje dzikie węże) nadal jest na serwerze.

A Ty jak mówiłeś sprzedałeś się i dlatego "nagle" Ci się zdanie zmieniło co do serwera.

Opublikowano

Nienawidzę tego serwera.

beka xD

gta lepsze

Nie, serwer jest gównem bo to co się działo te parę miesięcy temu (jakieś włamy, chooye muje dzikie węże) nadal jest na serwerze.

A Ty jak mówiłeś sprzedałeś się i dlatego "nagle" Ci się zdanie zmieniło co do serwera.

Nienawidzisz serwera i co? Nie musisz oglądać i tyle, Xewka żyj dalej tym, co się działo z serwerem, bo niektórym do rozumu nie da się przemówić, "sprzedanie" się jest dla beki, jeżeli uwierzyłeś w to, że mi płacą to pozdrawiam.

Opublikowano

Nienawidzę serwera ale nie filmiku

No rozumiem, mogłeś tak od początku napisać, to zmienia postać rzeczy, mimo to polecam wbić na serwer, a nie żyć wiecznie stereotypami o serwerze.

Opublikowano

No rozumiem, mogłeś tak od początku napisać, to zmienia postać rzeczy, mimo to polecam wbić na serwer, a nie żyć wiecznie stereotypami o serwerze.

Może i sprawdzę jak tam teraz jest ale narazie gram na Vex :)

Opublikowano

Beka z typów, którzy ciągle myślą, że gra tutaj z 170 osób jak niedawno wyczytałem. Sprzedaje się czy nie. To nie wasza sprawa.

Powodzenia Sh4ke i miłej gry ;)

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Beka z typów, którzy ciągle myślą, że gra tutaj z 170 osób jak niedawno wyczytałem. Sprzedaje się czy nie. To nie wasza sprawa.

Powodzenia Sh4ke i miłej gry ;)

Koleś najlepsza odpowiedź, tutaj masz rację - nie gra tylko osób, dzieci dalej tak myślą, a nawet nie wbiją , bo w necie są bezkarne. Dzięki i wzajemnie życzę miłej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...