Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] System dobierania przeciwników

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak gram normale (zazwyczaj sam) to dobiera mi byle jakich sojuszników i przeciwników np. jeden ma 1000 winów, drugi 300, trzeci 500, a jeszcze inny 100. Ja mam 150 winów i nie mam żadnej wielkiej serii wygranych (nie mam żadnej serii). Sytuacja powtarza się przy każdym meczu. Wyskoczy mi jakiś pro elo kozak co ma 1000 winów i się team wydziera dlaczego go nafeedowałem. Moim zdaniem w każdym meczu powinno mi dobierać przeciwników/sojuszników na moim poziomie czyli 150-200, a nie pro diament w enemy, a w moim zwykłe 150-400.

Opublikowano

Na normalach dobiera po stosunku wygranych do przegranych, a nie po ilości gier.

Jeśli chcesz grać w miarę wyrównane mecze no to trzeba się wziąć za rankedy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Może grasz premade z jakimś kolesiem co ma więcej winów od Ciebie ?

A poza tym na normalach tak czasami dobiera :D

wtedy system dobierania dobiera przeciwników, którzy mają takie same premade jak my.

system dobierania od zawsze był pieprznięty, raz dobiera dobrze, a raz dobiera jak opętany.

mi też często zdarzy się mieć w teamie jakieś warzywa z 200-600 winów, gdzie w enemy jest 3 kolesi z 1-2k winów...

zawsze myślałem, że system dobiera po ratio i ilości winów, lecz ten system jest serio dziwny, trzeba by napisać do supportu i się dowiedzieć :P

@up, albo drafty :P

na draftach jest większy poziom niż na rankedach, tam dobiera staranniej choć trzeba sporo czekać

Opublikowano

Gdyby ci szukało wrogów o takiej samej ilości winów co ty to by zajęło z 10x dłużej szukanie matcha... A poza tym to tylko normal więc, nie wiem na czym polega problem....

Opublikowano

Stosunek winów do defeatów mam równy czyli około 150/150 z niewielką przewagą defeatów, ale żeby mi dobrało koleśa który ma 1000 winów to już jest stanowcze przegięcie.

Z rankedami już skończyłem, bo zawsze trafia się jakiś leaver, afker, troll, nieogar i na 20 gier 1 wygrana, a na normalach przynajmniej mogę coś wygrać i wbić trochę IP na nowe postacie.

Opublikowano

W ŻYCIU NIE MÓW ZE GRASZ RANKEDY MAJĄC 150 WINÓW I JESZCZE MASZ NOOB TEAM, TO TY TWORZYSZ TEN NOOB TEAM I DIWIZION HELL.

Co do systemu wybierania dziś grałem z typkiem 2,5k winów a sam amm 450.Najlepsze jest to że lamił straszliwie.

Opublikowano

Najlepiej dobiera 3v3 :ddd , polecam taki poziom ostatnio , że mecze do godziny się ciągną xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Na normalach dobiera po stosunku wygranych do przegranych, a nie po ilości gier.

Jeśli chcesz grać w miarę wyrównane mecze no to trzeba się wziąć za rankedy.

Na rankedach są bardziej wyrównane mecze, ale też nie zawsze.

Ja często trafiam na takich idiotów w drużynie, że aż mi się chce wyjść z gry, ale nie chce bana dostać.

@top

Chyba każdemu tak dobiera drużyny, nie ma na to sposobu.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...