Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pomocy)Windows 8 (Porażka)

Tveter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema forumowicze mam problem otóż kuzyn zakupił laptopa z Windowsem 8 było to z 2/3 miesiące temu Minecraft,Dragonica nic mu nie chodzi. Aktualizowałem sterowniki dawałem do informatyka żeby zobaczył co jest z tym Bad Video Cards Drives. On mi odpowiedział że Windows 8 nie jest do gier komputerowych. Chciałbym go zmienić na Windosa 7 i proszę o:

- Nie wspieramy piractwa//Anoizm

-Instrukcje jak usunąc Windowsa 8 i wgrać Windowsa 7

-Albo jak naprawić Bad Video Card Drivers bo ten informatyk okazał się tak beznadziejny jak ten windows 8.

( Za wstawienie SUPER ZAJE** poradnika mogę zapłacić może to będzie drobna suma ale zawsze to coś)

NIE OBCHODZĄ MNIE JAKIEŚ YOUTUBE SRUTUBE CZY INNE BADZIEWIA CHCE DOKŁADNIE MIEĆ BIAŁO NA CZARNYM INSTRUKCJE!!

Opublikowano

1. Podaj model układu graficznego

2. Windows 8 jest lepszy od 7

3. Ten informatyk rzeczywiście jest beznadziejny, skoro twierdzi, że Win8 nie nadaje się do gier.

Co do Minecrafta - tutaj NA PEWNO jest wina sterownika graficznego, jeśli notebook jest dość nowy, gdyż nawet stare zintegrowane Intele (X3xxx) pozwalały na jako taką grę.

Opublikowano

Ale ci pierdół ten info-frajer pierdoli.

Win8 jest zajefajny. Mi działa wszytko.

Pewnie wina sprzętu.

Jak masz "Bad Video Card Drivers" to źle instalujesz stery.

Podaj w ogóle model tego laptopa może coś się wymyśli

graphic.png

Opublikowano

bez sensu, ósemka nie do gier,

nie mam pojęcia co ludzie mają do tej windy.

Ten koleś palną niesamowitą głupotę, zastanawiał bym się jeszcze nad tym gdyby powiedział odwrotnie.

Opublikowano

1. Zainstaluj poprawne sterowniki graficzne.

2. Jeśli ci coś nie działa to uruchamiasz w trybie zgodności z W7/XP. Nie powinno być z tym problemów, bo setkom ludzi działa wszystko normalnie (w tym mi)

Opublikowano

Chłopak ma problem bo nic nie pomaga mu na Windows 8 z tym Minecraftem ja np. na Laptopie mam Nividia Intel Core i8 a kuzyn ma Intel Core i5 i amd Radeon. Prosiłbym żebyście mi podali jakieś rozwiązanie jesteśmy na weekendzie majowym i chcieliśmy by sobię pograć Razem Lan. Ale przy logowaniu wyskakuje Bad Video Card Drivers. Proszę o POMOC.

Opublikowano

wejdź na stronę producenta ukłądu graficznego (amd.com lub nvidia.com/.pl) wpisz w wyszukiwarce model swojego ukłądu graficznego i pobierz najnowsze starowniki.

PS@ jeszcze raz ktoś powie, że 8 to gówno to bu to gówno wcise do dupy.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...