Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zacząć grę i szybko zdobyć rangę

souterpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku opiszę wam jak szybko i efektywnie zacząć grę i zdobyć rangę w Combat Arms [EU]

1. Zaczynamy grę tworząc konto i pobierając klienta z oficjalnej strony

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx

2. Jeśli stworzymy konto, pobierzemy i spatchujemy klienta wchodzimy do gry.

3. Po uruchomieniu załadowaniu się pokaże nam się pole logowania i standardowo w pole

Login: TUTAJ WPISUJEMY NASZ LOGIN

PASSWORD: TUTAJ WPISUJEMY SWOJE HASŁO

4. Po zalogowaniu się tworzymy postać, robimy to według własnych upodobań.

5. Po stworzeniu naszej postaci pokaże nam się pytanie czy chcemy przejść trening. Możemy go przechodzić lecz nie musimy.

6. Po ewentualnym przejściu treningu wyświetla nam się lista serwerów. Przewijamy na sam dół i wybieramy

Foxtrot [Fireteam]

Jest to tryb zombie. Na tym się expi najłatwiej na początku i najłatwiej nabić rangę i GP (kase)

7. Na te mapy najlepiej mieć karabin maszynowy szybkostrzelny z dużą ilością amunicji i ewentualny karabin snajperski.

8. W tym trybie gry nie zwracamy uwagi na ilość zabójstw tylko na ilość punktów. Im więcej punktów tym więcej expa i GP dostaniemy.

9. Tak expimy do czasu gdy bardziej ogarniemy grę i będziemy gotowi zmierzyć się z innymi graczami.

Jeśli poradnik pomógł Ci zacząć grę zostaw like'a i czekaj na więcej tutoriali dot. CA.

Zapraszam również do wspólnej gry w clanie.

Nick z gry: SouterHead
Clan: PLShots

mca.png

Opublikowano

Snajpierki się sprawdzają :) Uwierz mi na słowo ;) Głównie na snajpierkach nabiłem dwie "belki" :)

Ale nie na fireteam ;) Co po dużym dmg jak wolno strzela i amunicja się kończy szybko. Najlepszym rozwiązaniem jest MG tzw broń ciężka oraz smg ew jakiś karabin maszynowy. Tutaj polecam minimini oraz p90 lub m4a1. Do tego zwykły granat też się dobrze sprawdzi. Dopisz jeszcze może tryby fireteam np cabin fever itp. Jeśli nie jesteś pewien dokładnie jakie są i jak się nazywają służe pomocą. Wystarczy napisać na Pw ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ale nie na fireteam ;) Co po dużym dmg jak wolno strzela i amunicja się kończy szybko. Najlepszym rozwiązaniem jest MG tzw broń ciężka oraz smg ew jakiś karabin maszynowy. Tutaj polecam minimini oraz p90 lub m4a1. Do tego zwykły granat też się dobrze sprawdzi. Dopisz jeszcze może tryby fireteam np cabin fever itp. Jeśli nie jesteś pewien dokładnie jakie są i jak się nazywają służe pomocą. Wystarczy napisać na Pw ;)

Spokojnie, poradzę sobie bo gram codziennie. I ja osobiście na fireteam grałem snajperką i doszedłem większości nią do jednej belki : )

mca.png

Opublikowano

2 belki to jest dużo ? Najlepiej expić na HQ siedząc non toper beż żadnej sniperki tylko z specem wbijesz nie beleczkę a 5 gwiazdeczek i np 8.5mln expa ;) Co do samego tuta czy poradnika słabo rozwinięty

Opublikowano

sgt to dopiero początek gry, jak wbijesz 1lt to już będziesz wiedzieć jak szybko zaexpić, bo snajperka się wcale nie przyda na ft, no chyba że na desert thunder lub fox, no chyba że ktoś sobie chce podbić staty na snajpie w statystykach, ale i tak na cabinie snajpa nie bierze na hita, to już lepiej na hq brać

nie chcę się chwalić, ale po pierwszym tygodniu gry miałem już Msg...

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...