Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aktualizacja

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dziś sobie pobrałem BF P4F, aktualizuje mi się już tak chyba 20 minut i ciągle tak bardzo wolno.

SS:

nde6o3.jpg

I tak cały czas swoi w miejscu.

Co mam robić?

Próbowałem odpalać przez administratora i przez różne przeglądarki.

Czyściłem też rejestry CCleanerem.

Opublikowano

Masz neta 6mb/s na umowie? No to nie wiadomo czy faktycznie tyle ma, daj wynik z ping testu i tam wyjdzie faktyczna prędkość bo raczej nie ma możliwości żeby w jakiś innych powodów tak długo się to all pobierało 8S

LOL

Opublikowano

czyli tak na prawdę 4mb/s, poza tym Battlefield jest pobierany, rozpakowywany i instalowany w tym samym czasie, zależy to od komputera jak i od szybkości łącza, może to trwać krótko, jak i długo, w zależności od w.w czynników. Na pewno nie jest to żaden błąd, chyba, że masz neta z Netii(czasami się rozłącza); wtedy możesz pomarzyć :*

Opublikowano

Ten plik każdemu pobiera się długo, potem pasek ruszy szybciej. Niepotrzebnie próbowałeś kilka razy, wystarczy poczekać, może serwery przeciążone. Poza tym 20 minut to nie wieczność.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...