Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 800 zł :)

TetsuoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest bajer tylko znacznie poprawia doznania w grach w filmach i we wszystkim, brak smużenia z racji IPS które MEGA się przydaje w grach, powiedzmy sobie szczerze że monitory poniżej 600 zł(czyli cena LG z IPS) to badziewia. Mam rozumieć jak TV dobre do filmów czy kartę do gier to też wydajesz na nie 400 zł ? ...

Opublikowano

Zależy jak kto to odbiera, nie wiem jaki to był model ale widziałem niedawno w saturnie jakiegoś IPS'a od LG i moim zdaniem różnicy wielkiej nie ma w porównaniu do zwykłego TN TFT na ledach

Opublikowano

Ta, dalej podawaj przykłady z saturna ;P I dalej firmę LG ;p LG to mocno budżetowa firma, za to jakbyś takiego DELL'a zobaczył to by ci pewnie oczy wyszły na wierzch xD

Opublikowano

Właśnie nie chce kupować monitora tańszego , bardziej mi chodziło już o 23-24 cale żeby był dużyyy :P I teraz co wybrać ... Tego della czy iiyama ? Obie firmy z tego co wiem robią dobre monitorki ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...