Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Techników , Grafików , Strażników

ZeusekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie Szukam Techników , Grafików , Strażników , Już tłumaczę

Techników : Ponieważ Będzie mi ktoś potrzebny znający się na serwerach gladiatusa i podobne naprawianie bugów błedów itp. (max. 2)

Grafików : Ponieważ Będzie mi ktoś potrzebny umiejący narysowac ładny miecz zbroje itp. (max. 2)

Strażników : Ponieważ Ktoś Będzie Musiał pilnować serwer podczas gdy mnie nie będzie np. itp. (max. 1-Volt2 2-Completer)

Planuje Dostać i przerobić pliki serwerowe gladiatusa tak aby jak wyjdzie serwer to był to czysty serwer bez bugów i błędów :)

Dlatego potrzebna mi taka ekipa ;)

Potrzebuje takich ludzi jak np. Graficy no niestety są oni bardzo mi potrzebni abyście nie narzekali na tzw. te same pałki w obrazkach ;)

Potrzebuje takich ludzi jak Technicy ponieważ to oni będą i pomagali unicestwiać takie błędy jak np. Meduza mająca od 13963- 1366hp

Potrzebuje takich ludzi jak np. Strażnicy ponieważ to oni będą to wszystko pilnować aby nikt nie spamił na chat'cie itp ;)

Formularz

Chce Zostać : Grafikiem/Technikiem/Strażnikiem

Znam: Grafik -> (Tutaj wymienia swoje atuty w ''rysowaniu'') || Technik -> (Tutaj wymienia swoje znajomości w różnych rzeczach ''serwerowych'') || Strażnik -> (Tutaj wymienia czy zna kulture czy umie sie zachowac podaje swoj wiek) || .

Mam nadzieje i wielkie oczekiwania co do was ...

Pozdrawiam

Zeusek

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Chcę Zostać : Strażnikiem

Witam ;). Mam na imię Arek. Znam ortografię (myślę, że bardzo dobrze- czasami mogę popełnić literówkę, bo po prostu będę zmęczony itp, staram się unikać błędów literowych, "zjadanych liter"), mam 16,5 lat, jestem ogarnięty ...

Myślę, że jestem kulturalny.

Niestety nie mam żadnego doświadczenia w byciu GM, GA, Strażnikiem itp ;x, ale mam nadzieję, że mi się to uda !

Pozdrawiam.

gg: 34509290 ;)

Opublikowano

Volt2 - Zostałeś Przyjęty ! proszę jeszcze edytowac post i dopisac swoj numer gg zkontaktuje się z tobą :)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Completer - Zostałeś Przyjęty ! proszę edytowac post gdzie podasz swoje gg :)i na nastepny raz napisz w poście formularz

531ms4.jpg

Opublikowano

No wszystko ładnie fajnie. Widać, że masz tam jakiś plan na grę, ale nurtuje mnie jedno pytanie: Co ty robisz w całym tym projekcie? Bo z tego co widzę to szukasz ekipy, a o sobie nic nie napisałeś. Opisz za co TY odpowiadasz w tym "projekcie", no chyba, że nic nie robisz ...

Opublikowano

Czekam Głównie na Techników

Graficy także są ważni pisac :)

531ms4.jpg

Opublikowano

No wszystko ładnie fajnie. Widać, że masz tam jakiś plan na grę, ale nurtuje mnie jedno pytanie: Co ty robisz w całym tym projekcie? Bo z tego co widzę to szukasz ekipy, a o sobie nic nie napisałeś. Opisz za co TY odpowiadasz w tym "projekcie", no chyba, że nic nie robisz ...

Swoją Postać Zostawie Tajemniczą ... || lecz na potrzeby pytania ujawnie to .. Ja składam ekipe do kupy zarządzam nią gdyż sam też od techników wiele się uczę no od grafików nie wiele bo oni będą ''rysować'' ale też wielki szacunek za to co robią

ps.

Chciałbym aby moderator juz usuną te pare % ;p (odpowiedzialem na pytanie)

531ms4.jpg

Opublikowano

REF

531ms4.jpg

Opublikowano

JAK IDĄ PRACE ?

Volciku , Bardzo dobrze tylko potrzebuje jakiegoś Technika bo samemu mi to sie dlugo schodzi ;( (np spolszczanie)

531ms4.jpg

Opublikowano

Garguleczku , Dzisiaj Jestem Miły nie zmieniaj tego aby inni cierpieli :) ...

ale jeśli chcesz mi pomagac zapraszam do napisania Podania na technika/grafika (zależy co potrafisz)

531ms4.jpg

Opublikowano

Niestety nie pomogę Ci,,,

Mam zero wiedzy... :(

Hah ^^ tak tak :) śmieszny jestes bardzo chłop 30+ lat zajmuje sie tym , ma własny serwer który na mpc jest sławny a tu mi takie coś pisze hah :)

531ms4.jpg

Opublikowano

Załóżmy że pomogę...

Co oferujesz w zamian ?

Hah ^^ tak tak :) śmieszny jestes bardzo chłop 30+ lat zajmuje sie tym , ma własny serwer który na mpc jest sławny a tu mi takie coś pisze hah

Proszę cię... sławny ? haha mało nie spadłem z fotela :D

Opublikowano

szkoda bo pewnie miekki fotel :D (tak wiem do czego to wgl powiedzialem)

co oferuje w zamian admina i uznanie ;) + zaszczyt jakim cie obdaruje ja Zeusek ^^

531ms4.jpg

Opublikowano

Hmm...

Niech się zastanowię, mam swój serwer, jestem administratorem, nie potrzebuje niczyjego uznania...

Ale nie jestem chamem żeby ci nie pomóc, pomogę, podpowiem, ale nie zrobię na gotowo.

Mogę nakierować :D ew. nic więcej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja moge pomoc. Moge kandydowac na stanowisko technika.Potrafie pisac skrypty w jezykach js i PHP oraz HTML cSS i troche jquery :D

Umialbym poradzic sobie z bugami i bledami w grze ew moge spolszczac.

Pisz na gg 31530742 napewno dogadamy sie co do ceny

Dobrzę Lecz prosiłbym o formę Formularza :)

531ms4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...