Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra jest płatna i jaki ma rozmiar?

qweasdzxc951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Kilka krótkich pytań:
1. Czy tera online jest płatna? (bo naczytałem się, że tak ale były to posty z 2011r.)
2. Jaka waga klienta
3. Kilka opinii na temat gry. Czy opłaca się grać.
4. Czy tera działa w tym momencie bo widzę sporo postów na temat błędów i niemożności zalogowania się czy coś w ten deseń.

ASCARIAL: 30+ | ON-line

Opublikowano

Moje drobne sprostowanie uważam że powyższa wypowiedź nie do końca wyczerpała temat:
1. Gra jest darmowa a is w grze jest tylko kosmetyczny można sobie kupić konto premium.
2.27.4 GB z aktualnymi pathami na dzień dzisiejszy.
3.Gra ma sporo do zaoferowania od 1 do 60 lvl gra wygląda głównie tak ( misje, elity, dungeon i od nowa) na lvl 60 mamy więcej możliwości nowe dungeony areny pvp i sporo urozmaicen. Wiele osob mówi że jest to end game jednak tak naprawde gra zaczyna się po 60.
4. Grałem o 22:20 i jest wszystko ok niekiedy pojawia się problem z zalogowaniem trzeba wtedy cofnąć o kilka godzin zegar systemowy. Warto również pamiętać że często rano są prace konserwacyjne niekiedy to potrafi potrwać kilka godzin.

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...