Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]-- Serwer na majówke zapraszamy otwarcie. Prawdziwe Zycie -- Proszę wejdz

Gość Tanamiso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer MineCraft Real Life.

Dlaczego własnie nasz serwer ?

Buduj :: Zarabiaj :: Twórz :: Walcz :: Zostań Bogaczem :: Potem VIPEM

Informajce:

Ip serwera: s1.3worlds.eu

Zwierzęta: Tak...

Potwory: Tak...

Whitelist: Tak...

Otwarcie Dzisiaj Godz 12.00

Gość Tanamiso
Opublikowano

Za co wanr| Robiłem raz na 24H

Gość Tanamiso
Opublikowano

wejdz na serwer i potem masz tam informacje lub http:3wrolds.eu

Gość Tanamiso
Opublikowano

Update do nowej wersji 1.5.2 Zapraszam | Serwer MineCraft Update 1.5.2 :)

Gość Tanamiso
Opublikowano

Serwer juz dziala Jest wsyztko ok. Wersja 1.5.2

Opublikowano

Teza:

Czy Serwer jest godny polecenia?

Opis Serwera

Serwer można powiedzieć nie cieszy sie zbyt wielkim powodzeniem, nie ma sie co dziwić serwer prowadzony przez złą administracje nie moze się podobać. Serwer chodź przygotowany na 250 graczy zdarza mu się złapać laga podczas deszczu nawet gdy jest zaledwie kilku graczy, zapewne przez spora ilość swiatów, dzialki, spawn, surowcowa wszystko jest na osobnych światach, ale pomijając to bo nie to jest glownym problemem serwera.

Problem który spotkał mnie:

Opis sytuacji:

Administrator oglosil mi ze usunie moj baner/napis sklep nad moją działką, podając powód "i tak nie widze żadnego sklepu", gdybym napisał nad domem moj nick pewnie by powiedział to samo, hmm dla jasnosci sklep był i nie trudno było do niego trafić, no pomijając analfabetów i niewidomych. Sporządzając drobną dedukcję że skoro kolega ze mną pisze zapewne jest obdarzony nauką pisania jak i czytania, lub bynajmniej osobą o wymienionych umiejętnościach. Napis znikł a powodu nie było, regulaminu także nie ma więc dom jak i wszystko na dzialce nie miało prawa "znikać" niestety kolega administrator widzac moj protest. Nie wspomniałem o nim? skoro znikł napis moze zniknac dom, wiec postanowilem go schować, dirtu mialem pod dostatkiem wiec dom został obudowany dirtem. postawilem kilka tabliczek ze dom ukaze sie spowrotem gdy napis wroci na swoje miejsce, pozwolilem sobie także umieścić zdanie ktore mialo za zadanie ktore mialo byc swego rodzaju streszczeniem calego mojego aktu protestu. Nie uwierzycie, Dom znikł dzialka trafila w rece administratora, a ja po wejsciu otrzymalem rade abym nie fikal wiecej do administracji....

Analiza:

hmm... przeanalizujmy sprawę. Gramy aby czerpać przyjemność z gry a administracja(tak mowie takze o moderatorze) tego serwera nie ułatwia tego bo:

-nie pilnuje swoich obowiazkow_obowiazkiem administratora w tym wypadku bylo sporzadzenie regulaminu w ktorym zawarłby wszystkie wytyczne dotyczoca budowli na dzialce jak i sam zakaz protestowania publicznego.

-nagrody bez ogłaszania konkursu?_to chyba nie jest równość skoro nie zostały ogłoszone zasady ani zakres graczy ktorych dotyczyłby konkurs, konkurs nie powinien istniec tak jak i nagroda, a przecież została przyznana (6 diamentow) i zostaly przyznane wlasnie mi, nie narzekałem specjalnie w chwili przyznania nagrody, ale teraz musze byc obiektywny.

Ocena:

ogólnie rzecz biorąc zważając na mój problem jak i zachowanie administracji w innych sytuacjach mogę szczerze odradzić gry na serwerze, głownie ze względu na brak regulaminów co oznacza ze admin w każdej konfrontacji moze okazać się wygranym, lub postronnym a to dla szarego gracza niezbyt pocieszające.

Opublikowano

W temacie jest podane ze na 1.5 a serwer jest na 1.5.2, zmiencie to bo z 1.5 nie da sie grac na 1.5.2

@edit: Przeczytalem post Boguslawa, i tak juz nie mam zamiaru wejsc na serwer skoro nawet regulaminu nie ma...

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...